Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prokrastynacya

Sama nie wiem co siedzi w mojej głowie

Polecane posty

Gość prokrastynacya

Krótko i zwięźle, w zeszłym roku poznałam na studiach nowego znajomego.. na początku chyba wpadlam mu w oko, zawsze na początku znajomości jestem bardziej otwarta niż później.. potem były wakacje, pisaliśmy sobie luźno.. wrócilismy na studia, kumpel zaczął się trzymać w grupie z moimi znajomymi i ze mną.. i w sesji zimowej zaczęlismy przebywac ze soba wiecej czasu, bo oboje nie zdalismy w 1. terminie jednego egzaminu, uczylismy sie razem, po zajeciach wszedzie razem, kilku godzinne rozmowy przez tel i na skypie i mimo ze zawsze uwazalam ze nie jest w moim typie, nagle zaczął mi sie w jakis sposob podobac, przez to ze tak duzo czas z nim spędzalam i czasem się zdarzyło nam obojgu powiedzieć coś, co moglo brzmiec mniej koleżeńsko niż powinno, choć myślę ze to i tak byly z jego strony tylko luźne teksty niczego nie insynuujące. co nie zmienia faktu, ze wciaz o nim mysle i sie zastanawiam czy po takim czasie, mozna jeszcze pokazać swojemu kumplowi, że jest się DZIEWCZYNĄ, nie kumplem? i jak?

Gość prokrastynacya
plis help. to juz ostatnie miejsce gdzie moge szukac pomocy i porady

Porozmawiaj z nim szczerze :) wyznaj,że coś się zmieniło :)

Gość prokrastynacya
no wlasnie nie bardzo mogę tak otwarcie, bo znamy się już mimo tylko roku znajomosci dosyć dobrze. dodatkowo mowimy sobie nazwajem on o dziewczynach ja o chlopakach, to by bylo bardzo niespodziewane z mojej strony, choc sama nie wiem co on mysli. boje sie. glownie mi chodzi o to czy jego podejscie do mnie jak kolezanki da sie zmienic?