Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Radek M.

Zmęczony macierzyństwem... Nie chcę tego ale to silniejsze ode mnie :/

Polecane posty

Gość hhhhhhhhhhhhhhhjj
przetańcie

Gość cxccccc
tak naprqawdę faceci są stworzeni do innych rzeczy niż wychowywanie dzieci biologia ustaliła ze od tego jest matka.

Gość 111111111111111111111112
gdzie to jego zdjęcie jest? Też chcę zobaczyć

Gość ni nkaaaa
podziweiacie go. Robi to co do niego należy

Gość heloiza999
do czego niby są stworzeni? do chlania piwa jak sądzę i oglądania meczu, a baba niech zasuwa na dwa fronty???

Gość ni nkaaaa
heloiza więc co Ty sądzisz o autorze? o jego zachowaniu, podejściu?

Gość autor jest śliczny :)
ale też mądry i dobry z niego tata

Gość autor jest śliczny :)
Ajjj :)

Gość 111111111111111111111112
może i tak

Ciesze się, że moje zdjęcie stąd zniknęło... ale chyba nie ma sensu kontynuowania rozmowy bez prywatności. Heloiza nie obraziłem się.

Gość ja już mam na to wyjebane
bo ma kilkudniowy zarost to juz jest przystojny?

Gość mama od 6 miesiecy
czytajac wszystkie wpisy mozna tylko wspolczuc co niektorym.. wyzywaja sie na facecie ktory potrzebowal poprostu sie wygadac skoro na codzien jest skryty, rekompensujac w ten sposob swoje frustracje i podle zycie, no ale mamy anonimowosc w sieci.. Radku wspolczuje Tobie straty zony, nawet sobie nie wyobrazam co czuje czlowiek po stracie drugiej polowki zostajac ponadto z malutkim dzieckiem na wychowaniu. Dokladnie wiem natomiast co czujesz w slabsze dni.. mam meza ale tylko formalnie cala opieka nad dzieckiem i domem spoczywa na mnie a synek jezt nadto bardzo absorbujacy, chwilami mam wrazenie ze wyladuje w psychiatryku jak nie poswiece choc jednego dnia dla siebie ale nie ma takiej mozliwosci narazie. Dla mnie to tez forma psychoterapii bo nie uzewnetrzniam sie na codzien. Zawsze w chwilach zwatpienia powtarzam sobie ze najwazniesze jest ze moj maluszek jest zdrowy bo wszystko inne wtedy nie ma znaczenia. Zycze Tobie abys spotkal odpowiednia kobiete bo mam nadzieje ze ja tez kiedy spotkam odpowiedniego mezczyzne, powodzenia!

Gość heloiza999
autorowi współczuję straty zony i codziennych trudów. ma prawo być wyczerpany, każda kobieta w takiej sytuacji też by była. przeżywa po prostu coś co każdy jak sądzę by czuł na jego miejscu. a co w nim jest takiego kontrowersyjnego wg Ciebie? że z kimś poszedł do łózka? sorry, ale ja nie jestem jakaś dzikuska, żeby ludzi besztac za takie sprawy

Gość fhjhjjjjjjjjjj
ale masz zabawę... I co ci to daje???

Gość fhjhjjjjjjjjjj
nic nie ma kontrowersyjnego

Gość bzzzzzzz
Autorze, głowa do góry. Znam faceta, który podobnie jak Ty majac 28 lat zajmował się sam swoją córeczką. I sobie radził:) Np. jak chciał wyjechać ze znajomymi w góry żeby poimprezować to szukał opiekunki dla dziecka, której również załatwiał przejazd i inny pokój w tym samym hotelu. Tym samym mała była cały czas pod opieką a zarazem blisko niego, a on szalał;) Mam nadzieję, ze i Tobie się to uda, bo z tego co czytam, to madry z Ciebie człowiek i na to zasługujesz. A tą sucz, która podaje Twoje dane się nie przejmuj, nie rozpowie wśród znajomych, bo będą mogli sami odnaleźć topik w necie, a tym samym wyda się jaka z niej świnia. A poza tym, przecież nic złego tutaj nie napisałeś, raczej pozytywne odczucia wzbudza to, co piszesz.

Gość bnbnbnn
no właśnie

Gość bnbnbnn
ja nadal nie rozmiem

Gość gdyby nie to, źże pisał
o seksie wszystko byłoby ok

Gość gdyby nie to, źże pisał
a tak to trochę lipa

Gość autorze..........
sam sex. Chciałabym cię :*

Gość autorze..........
śliczność, piękność i zarost :*

Gość autorze..........
grrrr

Ale obrzydliwe. Żona mu ledwo zmarła a te ścierwo poszło do innych. Faceci są nic nie warci. Nie odczuwają miłości tylko pociąg. Kobieta by nie jęczała, że została sama z dzieckiem, bo je KOCHA. A męskie ścierwo chce tylko ruszać kutasem i teraz się męczy z dzieckiem.

Gość tht4tthg4tthg
dokładnie

Gość bzzzzzzz
pancerna - aleś poleciała.... widać, że nie czytałaś jego wypowiedzi. On ten temat założył ponieważ szukał rady w jaki sposób radzić sobie w obecnej sytuacji - czyli w samotnym tacierzyństwie. Bo widzisz, czasami człowieka dopada takie wypalenie, frustracja i on własnie zakłądając temat szukał wyjścia z tej sytuacji. A szukał, ponieważ nie chciał aby obecna sytuacja odbiła sie źle na jego dziecku i na nim. A wy mu tu wrzucacie (jak zresztą wszytskim) i na dodatek ujawniacie jego dane!!!