Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Radek M.

Zmęczony macierzyństwem... Nie chcę tego ale to silniejsze ode mnie :/

Polecane posty

Gość staryy
to etarz widzisz jak sie maja samotne matki

alez Wy macie halo :D przynajmniej temat nie leci na smutno :) nalezy zrobic tak - zalatwic opiekunke,przedszkole, gdzie mala bedzie sie uczyc nowych,ciekawych rzeczy (info dla tesciowej - latwiej wdrazac jezyki obce wlasnei jak male to to jeszcze itp), wdrazac stopniowo i powoli, po czym wykorzystac sprawe w ciagu weekendu. I nikomu sie z tego nie tlumaczyc absolutnie,nawet jak dzieciak cos babci opowie, to nie bedzie to nic nowego ponadto,co juz babcia by wiedziala (o przedszkolu). No i troche na to wydasz,bo to jakbys mial prywatne przedszkole, tudziez opiekunke w rezultacie.

Gość somuchjuk
Tatusiek z ciebie jak z koziej duuupy traba. Kurfffa I jeszcze sie zali na babskim forum. Pizdus nie facet.

Gość somuchjuk
Pancerna kodorla dobrze gada.

radek m. zastanawiam się od półtora roku. brakuje mi odwagi...boję się samotności i tego co będzie jak zostaniemy same. mój mąż odebrał mi chyba już wszystko ...łącznie z radością z bycia mama i osobowością.

a temat jest choć osobisty to pewnie standardowy. :) przeczytałam kilka postow wcześniej, i może to głupio zabrzmi...ale szkoda że nie zobaczyłam jak wyglądasz:)...po wczorajszej rozmowie wyobrażam sobie Ciebie w roli super bohatera:)

Gość paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bzdura mezczyzna jesz mezczyzna; JA SOBIE PALUCHY WKLADAM JESTEM PRZEZ TO SWIETA ?

Gość laleczkazporcelanyniematatyani
Dream theater Ja się wcale twojemu nie dziwie.Bo skoro po nocach na necie siedzisz to najwidoczniej ci się nudzi więc za mało masz obowiązków i ciągle bzdury ci w głowie.

Gość amber0090
Dream theater weź się ogarnij.

Gość laleczkazporcelanyniematatyani
Zdjęcie autora: Wpis strona 8,godzina21.31

Hej, Wy ! - Krytykanci ! - Jakim prawem wypowiadacie sie o autorze w nieprzychylny sposob ? Czy nie widzicie jakim jest bohaterskim czlowiekiem ? - Wlasna corke wychowuje, musi pracowac, jesc i spac. To wszystko jest ponad jego sily. Dlatego proponuje oglosic konkurs na pomnik "OJCA - POLAKA", niech ma. Nalezy mu sie takie wyroznienie jak chlopu ziemia... tralala

Gość hehe... jak baba
zrobi pranie, to nic, bo przeciez to jej zasrany obowiazek . jak facet zrobi pranie- superbohater. kobiety w tym kraju sa zenujace/

Gość ta co daje zdjecie
chyba niezle jestes zakomleksiona brzydula, prawda??? do tej post powyzej; on pytal o rade nie karze wynosic sie na ołtarze...

Gość nieciekawa brzydka zla
dream t.- ja wiem jak ciężko jest odejść z dzieckiem ale ciężko jest tylko przez chwilę, jeśli czujesz, ze jest Ci źle nie przedłużaj tego nastrój rodziców udziela się dzieciom jak odejdziesz poczujesz wolność ja poczułam chyba pierwszy raz w życiu robię to co chcę, jestem szczęśliwa życzę Ci jak najlepiej

Gość ja bym po prostu napisała
WITAJ W DOROSŁYM ŚWIECIE AUTORZE, jestem ojcem, rób swoje i nie narzekaj. Sprowadziłeś dziecko na świat to się nim zajmuj i tak masz dobrze, że masz pomoc teściowej. W Polsce jest mnóstwo kobiet, które nie mają kierowniczych stanowisk ani nikogo do pomocy,a jakoś sobie radzą. Tym kobietom nikt nie postawi pomnika za wykonywanie swoich obowiązków, w dodatku jeszcze się je zwyzywa. Kobiety mają znacznie trudniej na tym świecie. Jak rozpada się małżeństwo, to częściej facet znajduje nowa, kobieta rzadziej. Niestety...

Ale znaleźliście sobie pożywkę. Autorze idź na jakieś normalne forum, bo tu jedyne co dostaniesz, to ujadanie lub propozycje matrymonialne od napalonych samic.

do Womanin. Przekombinowales piszac, ze autor wzbudza pozadanie napalonych samic. Nic z tego. Prawdziwe kobiety sa zainteresowane 100 % facetami. Autor tego topiku jest czlowiekiem, ktory wymieka w wykonywaniu podstawowych obowiazkow wobec swojej corki. Probuje uzmyslowic nam jakie to trudne, ile poswiecenia wymaga. Problem w tym, ze na kobietach taka postawa cierpietnika nie robi dobrego wrazenia. Kobiety cenia facetow odwaznych, silnych psychicznie. Prawdziwy facet nie moze byc tylko " DUPA W KOLNIERZYKU".

bosa bosa Gdzie przekombinowałam? Przeczytałam cały topik i gro kobiet żywo zainteresowało się autorem, druga części po nim jechała.

Po pierwsze. Nie prosiłem nikogo o opinię na mój temat. Sami zaczęliście mnie oceniać. Po drugie pytanie dotyczyło tego jak poradzić sobie ze zmęczeniem kiedy nie mozna spać w nocy żeby nie odbiło się to na córce. To wszystko. Skąd pomysł, że sobie nie radzę? Nie wiem. Wiem, że wychowanie dziecka to mój obowiązek ok. Nie wypowiadam się na temat umieszczenia tu zdjęcia itd i wcale nie potrzebowałem niczyjej aprobaty. Dream theater - moglibyśmy porozmawiać jakoś poza forum?

Śpiąc każdej nocy dwie godziny lub mniej ciężko być wieczorami miłym dla córki i mieć siły do zabawy. I właściwie to o to mi chodziło. Jeżeli nie byliście w takiej sytuacji lub nie zrozumieliście istoty problemu to nie piszcie. Bosa o co ci chodziło z tym pomnikiem.....

Radku dostałeś tez tu parę pomysłów na to jak sobie z tym radzić, i je radziłabym wykorzystać. Mam pytanie, czy to tym wszystkim byłeś u psychologa? Wiesz niekiedy nawet nie wiemy jak taka rozmowa i wygadanie się przed kimś pomagają. Myśle, ze to pomogłoby Ci odzyskać równowagę, a z nią spokojnie dasz sobie rade aby znaleźć czas tylko dla siebie i odpocząć. :)

jesteście ie chorzy psychicznie. Każdy prawdziwy mężczyzna ma prawo mieć gorsze chwile. Nosz kurwa!!! Popatrzcie na swoich mężów, który z nch zajmuje się dzieckiem... Zjeby

Gość polscy mężczyźni to dno
mędy i obiboki, gdy trafi się inny jak autor topicu to próbuje się go zakrzyczeć i przekonać że jest nikim tylko dlatego, że miał odwagę przyznać się do chwili słabości.

Radek, skoro napisałam w normalnym tonie, aby coś doradzić, to również prosiłabym o nie używanie w stosunku do mnie w wypowiedziach iż myślę, że jesteś "ciota" itp. Myślę, że w takim razie jakakolwiek chęć mojego doradzenia jest bezsensowna, skoro atakujesz teraz nawet tych co chcą doradzić. Miłego dnia i mniej złości, zwłaszcza do osób nie plujących jadem na lewo i prawo :)