Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Radek M.

Zmęczony macierzyństwem... Nie chcę tego ale to silniejsze ode mnie :/

Polecane posty

gdyby zyla, standarowo lezalby na kanapie v- skąd ty to mżesz wiedzieć o by było gdyby??:D Wróżka : No ale chcę żebyś mnie jeszcze wzyzywała od dziwek, pizd i kurw uwielbiam to:* Jedziesz, zrób to dla mnie...;)

Tylko szybko bo muszę zaraz wyjść :) a chciałabym jeszcze dowiedzieć się kim naprawdę jestem.

A co z autorem? zapomniłaś go zwyzywać i nazwać palantem czy dopiero piszesz?:)

Gość yuyuuuuuuuuuuuuu
lola jesteś moją idolką :)

Proszę..:) Nie masz do mnie słów? Mało książek sczytasz to i słownictwo ubogie :D

Gość bzzzzzzz
Autorze, nie myślałeś o wynajęciu opiekunki na godziny? Nie wiem co prawda skąd jesteś, ale w dużych miastach takich ofert jest sporo. Z pewnością teściowa by się dowiedziała:D Ale przecież masz kurde prawo robić ze swoim życiem co chcesz i masz prawo na chwilę odpocząć od obowiązków. Poza tym, jak wrzucam w google samotny tata, to dużo tego wyskakuje:)

Gość bzzzzzzz
proponuję nie wdawać się w dyskusję z tymi, co tutaj sobie używają, bo w większości to gimgówna, które guzik o życiu wiedzą. Najważniejsze, że sobie ulżą ujadaniem.

powiedziałam że jestem dziwką, kurwą, szmatą i dnem i chcę więcej wyzwisk - cisza nagle zapadła :(

Gość pomysł z opiekunką
aby z polecenia jest dobry, co teściowej do tego, jak jej się nie podoba, to niech nie przychodzi w ogóle.

Wiem, że jestem ścierwem, gównem i nikim. Nie powinnam żyć. Szukam kogoś na anonimowy6m forum żeby się dowartośąciować. Ale mnie rozgryzłaś... chcialabym być taka jak ty. Szkoda, że to niemożliwe. Zazdroszczę Ci bardzo budzisz we mne szacunek i respekt. Szkoda, że jestem tylko zwykłym gównem, wyrzutkiem społeczeństwa... Padam ci do stóp jeśli mogę...

Gość yyyyuu
tylko żeby mu dziecka nie zabrali znam taki przypadek...

Gość yyyyuu
rozkłdają nogi to mają dzieci - żadna porządna dziewczyna nie zostaje samotną matką

Gość bzzzzzzz
Raczej musi też uważać na teściową, ponieważ nie ma co ukrywać, stanowi ona dla niego duże wsparcie. Więc z pewnością nie będzie chciał popsuć z nią relacji. Ale teściowej tzreba bedzie po prostu przegadać, że on jest jeszcze młody, wywiązuje się należycie ze swoich obowiązków, ale też mu się coś od życia należy. Człowiek nie jest maszyną i też potrzebuje odpocząć. A skoro on już po nocach nie może spać, to raczej długo już tak nie pociągnie. Autorze, trzeba działać zanim całkiem rozładują Ci się baterie.

WomanInTheFog przepraszam. nie bierz tego do siebie wcale nie chodziło mi o Ciebie tylko raczej o wypowiedzi wyżej

Gość bzzzzzzz
yyyyuu - ale za co zabrali dziecko?

Gość bzzzzzzz
Radek, a jesteś może z Warszawy?

Gość yyyyuu
chłopak był na imprezie, żona zagranicą kochanka znalazła i teściwa zadzwoniła do opieki społecznej opiekunka miała być do 22 a on o 22 wqrócił, wypił 2 piwa ale już wypił i opieka przyjecha ła bo teściowa wezwała

Gość yyyyuu
także z rozwagą

tak , na pewno jesteś zmęczony , to przeżywa każda matka czy ojciec. Przydalby ci się wieczór bez swojej pociechy, odpocząć w spokoju . Mówisz ,że teściowa Ci pomaga trochę , może porozmawiaj z nią szczerze, poproś o ten jedem wieczor żeby się zregenerować . Każdy potrzebuje trochę spokoju nawet matka polka i Ty. :)

Gość bzzzzzzz
Radek - szkoda, że nie z Wawy, ale jak z większego miasta, to może też jest tam coś takiego jak przedszkole na godziny. Znalazłam równiez ofertę (w Warszawie niestety) gdzie oferują pomoc równiez w weekendy i nocą, więc może u Ciebie też coś takiego jest. yyyyuu - starszny pech, ale teściowa chyba charakterem podobna do tych "kobiet", które i tutaj się wypowiadają. Bo jak kurde można wzywać policję na ojca swojego wnuka? Przez nią dzieciak został bez ojca:(

Gość bzzzzzzz
aaa...nie policją, tylko opiekę, ale w sumie jeden czort.

Gość ja chcę się z autorem
umówić...:>

bzzzzz autor tuaj pisał, że mała nie szostanie z nikim obcym na noc, że jego rodzice są zagranicą a z jego siostrą będzie dziecko tylko w dzień a w nocy musi być on lub teściowa wiesz sama jek to z dziećmi bywa i że martwiłby się o nią gdyby płakała gdyby ją zostawił z kimś obcym

Gość heloiza999
Radek- nie daj się uwiązać w stereotypy, że mężczyźnie nei wypada mówić co czuje. Nie ma niczego złego w tym, że tak czujesz, a wręcz jest to normalne.

Gość bzzzzzzz
LolaBelle - a dlaczego zostałaby z teściową a z siostrą nie? A no dlatego, że z teściową spędza dużo czasu a z siostrą nie, kwestia przyzwyczajenia. Każdy z nas lepiej się czuje w towarzystwie znajomej osoby niż obcej. Jeśli oswoiłaby się również z obcą osobą i dobrze czuła w jej towarzystwie, to myślę, że z biegiem czasu i ta bariera byłaby do pokonania:)

bzzzzzzz muszę to wszystko przemyśleć. Musiałaby się właśnie przyzwyczaić, z siostrą zdecydowanie mniej przebywa i raz właśnie się wracałem po przylepę a potem jeszcze było "tak się nie robi tato, płakałam" :P Po prostu musiałyby się lepiej poznać bo z kimś kto ma z nią średni kontakt na pewno nie zostanie.