Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego ach dlaczego

Najbardziej lubię tematy o parówkach

Polecane posty

Gość dlaczego ach dlaczego

a Wy? :classic_cool:

Gość tez:D
:D

A dlaczego? Ja sama lubię czasami zjeść Berlinke z serem. Uwierz mi ze za granica sie tęskni za takim jadelkiem.

Gość baby opanujcie się
marcyska kretynka jak zwykle nie zakumala:D:D:D:D:D

Gość dajcie linka do jakiegos
fajnego tematu o parowkach:P

Gość do: mecz jest w tv
twoj bachor pewnie na sniadanie wpierdala parowki 10% miesa, obiad happy meal a na kolacje chipsy z biedronki

Gość dajcie linka do jakiegos
upam

Gość ja ogolnie lubie kafeterie
ulubionych tematow mam mnostwo: -masturbowalam sie marzac o Justinie Bieberze, czy jestem w ciazy? - maz nie kocha sie ze mna od roku, wraca z pracy o 3nad ranem wymalowany szminka, podczas rozmow z kims przez tel uzywa zwrotow kochanie, dziubku, seksmaszyno ale twierdzi ze rozmawial z szefem, jak myslicie, jest cien podejrzenia ze mnie zdradza? -jestem tak bogata, ze podcieram tylek oryginalami dziel da Vinci - moje polroczne dziecko juz chodzi, mowi biegle w 3jezykach, ale umie liczyc jedynie do 2bilionow, czy powinnam sie martwic? I wiele innych ;)

Gość princessaofpersia
"-jestem tak bogata, ze podcieram tylek oryginalami dziel da Vinci - moje polroczne dziecko juz chodzi, mowi biegle w 3jezykach, ale umie liczyc jedynie do 2bilionow, czy powinnam sie martwic?" KONIEC, PADŁAM...trafione w 10:D:D

Gość he he no wieszzz
a ja lubie tematy typu:zaczynamy starania. Wchodze na topik i normalnie widze zbiorowe yebansko,ups przepraszam PRZYTULANIE i wyczekiwanie na fasoleczke.

Gość bjhbhbh
a ja lubie na kafe jak wszystkie mamuski pracujace opowiadaja jak sie one spelniaja w pracy. wszystkie mamy na kafe to jakies biznesmenki, inzynierki, , doradcy, projektantki itd... ja sie zastanawiam gdzie s ate mamuski ktore siedza na kasie, sprzataja, wykladaja towar, pracuja jako telefonistki albo zwykle sekretarki? chyba nie ma tu takich bo tutaj to kazda rozwija sie zawodowo i pieknie zarabia :D:D oczywiscie parowki tez sa super no bo przeciez taka mamuska nie da swojej kizi takiego syfu:D

Gość najlepsze saa te o ciazy
:D typu kochalam się 4 dnia cyklu, w prezerwatywie, nie skonczyl we mnie, biore tabletki, mam plastry i spirale czy jest ryzyko że jestem w ciaazy? Albo w 2 str : przedwczoraj "przytulalalam" się z moim mezem, od miesiaca staramy się o dziecko, od tygodnia mam bole lewego sutka i sluz z odbytu czy to ciaza? Albo: 40 dni temu wspolzylam z chlopakiem, zrobilam 7 miliardow testow ciazowych i wszystkie są negatywne - jakie testy są wiarygodne? A the best of the best to "zaplodnilam się strzykawka" i te historie tam o wyciaganiu prezerwatywy z kosza na smieci, o wypluwaniu spermy do sttzykawki... Ciekawe czy te durne baby mysla co powiedza dziecku ( jeśli faktycznie jakims cudem zajda w ciaze ) że skad się biora dzieci? Z zuzytej prezerwatywy dlugo dojrzewajacej w koszu? :o pomijam już to że wiekszosc probuje zaciazyc w ten sposób bo ich partnerzy dzieci nie chca:o dojzale ;)

Gość jkiuiui
albo to temat z dzisiejszego dnia:czym wyczyscic nos nowordka. No kurrrr,jak te matki sa tak nieporadne to po jakiego grzyba sobie dzieciaki robily,a potem te dziaciaki wyrosnana takie kaleki zyciowe jak mamusia

Gość zmarnowana życiem mmmmi
albo te co maja hobby typu zeglarstwo,karate itp a siedza caly dzien na kafe

Gość taka_prawda
zapomnialyscie o tematach o odchudzaniu typu jak schudnac 25kg w tydzien nie ruszajac dupy z kanapy i obzerajac sie slodyczami?

Gość do najlepsze saa te o ciazy
dojzale to może nie ale dojRZałe z pewnością ;) czyli dorzucam tematy z paskudnymi błędziorami niedokształconych mamusiek, które oczywiście uważają, że brak znajomości własnego języka nie jest niczym wstydliwym. Ważne,że dziecko mówi w 3 ;)