Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość swietojanska ulica

bylyscie kiedys z obiektywnie nieatrakcyjnym facetem?

Polecane posty

Gość swietojanska ulica

a mimo uczuc nachodzily was czasem mysli ze z innym mozna miec i wyglad i charakter? tak slucham teraz, kazdy patrzy na wyglad, jak sie opowiada o facecie z ktorym sie spotyka pierwsze pytanie "a przystojny?". czy teksty jak jakas ma przystojnego jest wrecz dumna z tego, dumna z tego ze ktos sie urodzil taki a nie inny. i sacza mi sie w uszy takie rzeczy a potem glupie mysli przychodza

Gość hbjk nklkm,
bo to też ważne :)

Gość swietojanska ulica
a dlaczego wazne? nie mowie o byciu z rozsadku, a seks z przymusu, tylko o tym ze facet pociaga ale obiektywnie, nie jest atrakcyjny

Gość ula której ukradli nick
byłam i nie nachodziły mnie takie myśli , bo i po czorta być z kimś a oglądać się za innymi ? być z kimś to kochać też wizualnego van goga natury :)

Gość swietojanska ulica
na razie o milosci nie moze byc mowy, za wczesnie boli mnie jak widze zdziwienie w oczach innych, jak ktos uwaza go za gorszego tylko z powodu wygladu. szczegolnie jak widze to u osob ktore uwazalam za bliskie, za takie ktorych ocenom moge ufac a okazuja sie powierzchowne jak reszta

Gość HIV
a po czym to widać? Może rzutujesz swoje podejrzenia o ich odczuciach na to jak się zachowują co sugerowałoby, że jest to dla Ciebie ważne i boisz się takiej reakcji

Gość swietojanska ulica
myslalam ze tak wlasnie jest, ze to dla mnie problem, z poczatku znajomosci moze tak bylo bo wiecej rzeczy mnie irytowalo w jego zachowaniu samym wiec bylam bardziej wyczulona. bo nie bede klamac ze od poczatku mnie pociagal, to wszystko z czasem przyszlo ale potem wprost mi to powiedziano, chyba chodzi o to ze ja jestem atrakcyjna, powyzej przecietnej i "moge miec prawie kazdego" i jestem zla sama na siebie ze takie cos wywolalo we mnie reakcje, ze watpie, ze sie zastanawiam jak to bedzie za kilka lat

Gość HIV
Nie przejmuj się:) MOże za rok umrzesz na raka:)

Gość swietojanska ulica
chyba faktycznie za duzo mysle zamiast cieszyc sie tym co mam

Gość HIV
Tego nie wiem. W zasadzie nie bardzo wiem o co Ci chodzi.

Gość ula której ukradli nick
dokładnie :) ciesz się tym co masz i nie pozwól nikomu "bliskiemu" tego spaprać !

Gość swietojanska ulica
w koncu oni za mnie zycia nie przezyja mam nadzieje ze z czasem wiekszy dystans zlapie:)

Gość HIV
NO tak. Ale nadal nie rozumiem czym się martwisz.

Gość nie mam pomysłu już
Ważne jest to, że Ciebie pociąga, innych nie musi:)

Gość HIV
uważasz, że jesteś inna?

Gość swietojanska ulica
inna? raczej nie, mialam takie szczescie ze fajny dla mnie facet jest w takim opakowaniu a nie innym. nie mam pojecia czy przecietna 18latka dala by taka szanse, moze to po prostu takie gadanie o wygladzie a jak przychodzi co do czego to sie zapomina o tym i ta co sie teraz dziwi za rok, czy dwa bedzie miec podobnego

Gość HIV
Masz 18 lat?

Gość swietojanska ulica
tak ale o co ci chodzi?

Gość HIV
O nic:) Jest ok;) Trzym sie mloda i powodzonka

Gość kobiety za podstawę stawiają
super wygląd albo koszmarny wygląd tylko normalny facet ma problem

Gość swietojanska ulica
dzieki HIV;) @up, co? skoro jestes przecietny a nie masz szans na dziewczyne to swiadczy jedynie ze jestes bardzo nedzny jako czlowiek. nie widzisz jak szukasz usprawiedliwienia? chcesz wmowic ze dziewczyny cie nie chca bo nie jestes ekstrabrzydki albo ekstraprzystojny? przeciez to paranoja

Gość kiedy patrzymy na obce osoby
To jedyne co zauwazamy to ich wyglad, ale zawsze gdy dochodza uczucia nasze patrzenie sie zmienia. Itak brzydki facet nagle zacznie nam sie wydawac atrakcyjniejszy jesli ma fajny charakter, a przystojny ale z beznadziejnym charakterem przestanie nas pociagac. Tylko nie ma co oczekiwac zrozumienia od innych bo nasze uczucia sa subiektywne.