Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cot D'or

Blokada w seksie/ lozku, nie potrafie sie cieszyc :/

Polecane posty

Gość Cot D'or

moj obecny partner jest moim pierwszym, on przede mna mial 4 partnerki w lozku no i problem jest tego typu ze mamy an seks troche inny poglad, moj byly wpoil mi ze seks jest kolejnym stopniem wtajemniczenia, ze jest oddaniem siebie osobie ktora sie kocha, moj facet uwaza ze seks to nieodlaczny element zwiazku i nawet jesli milosci jeszcze nie ma to nalezy go uprawiac zeby pozwolic milosci sie rozwinac itp dlatego dosc szybko rozpoczynali ten etap z jego exami, mam jakas blokade psychicza i ciagle mysze ze jestem z facetem ktory ma takie a nie inne podejscie i zastanawiam sie czy robil to albo tamto, wiele pozycji inicjuje a ja sie zastanawiam czy mial z tego przyjenosc z bylymi dlatego chce tego sprobowac :/ nie potrafie czerpac przyjemnosci , seks jest dla mnie czyms automat i jedyne pozytywne uczucia to takie ze zaspokajam faceta ktorego kocham

Gość chciankan
lampa wina albo piwko i jedziesz ;)

Gość te che quecza
tylko nie ozstan alkoholiczka, a powaznie to rozumiem cie moze powinnass poszukac faceta ktory mysli jak ty?

Gość ponad dwadziescia czterry
mam podobnie, moj mezczyzna tez jest dla mnie pierwszym, niewiele robimy w lozku bo ja mysle o jego ex a mial ich 6 :/ straszne nie wiem moze potrzebny seksuolog :(

Gość Bezimienna26
Poszukaj sobie faceta dla ktorego tez bedziesz pierwsza. Nie chcialabym przechodzonego faceta, ktorego wszystkie juz lizaly i Bog jeden wie co jeszcze.

Gość Cot D'or
problem w tym ze go kocham i jakos nie wyobrazam sobie szukac kogos innego zwlaszcza ze dziwica juz nie jestem !

Gość Bezimienna26
No to juz po ptokach.

Gość Cot D'or
dlaczego?? myslisz ze sie nie pozbede tych mysli z czasm? ze nie da sie tego przejsc???

Gość Bezimienna26
Skoro teraz Ci przeszkadza, ze przed Toba byly inne to pozniej raczej lepiej nie bedzie.

Gość :o 22
:/