Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wpadkaaaa

ODSTAWIENIE ANTY A OKRES

Polecane posty

Gość wpadkaaaa

Przez odchudzanie miałam zanik okresu na jakiś rok.. Zaczęłam stosować anty i okres od razu się pojawił i występował regularnie jak w zegarku bez żadnych opóźnień. Tabletki brałam jakoś 5 lat, w ciągu tego czasu miałam jedną miesięczną przerwę po której okres wystąpił normalnie.. Teraz postanowiłam odpocząć od tabletek i za jakieś 3 miesiące zrobić badania żeby zobaczyć co i jak.. Zakończyłam opakowanie, okres miałam dostać 8 dni temu którego do tej pory nie ma.. ;/ zamiast tego w dniu @ zauwazyłam sluz taki beżowy nie było go za dużo.. Teraz mam uczucie ''mokre'' leci mi śluz o kolorze mlecznym. Przed odstawieniem anty w czasie 7 dniowej przerwy (jakieś 2 dni przed zażyciem nowego opakowania) uprawiałam sex który skończył się we mnie.. więc ryzyko wpadki jest, robiłam test 3 dni po terminie miesiączki ale wyszedł negatywny.. brzuch zaczął mnie pobolewać kilka dni po odstawieniu, i pobolewa nadal.. nie wiem co jest grane, ciąża na pewno wykluczona ? martwi mnie to wszystko zwłaszcza że kiedyś ten okres po odstawieniu dostałam i bóli brzucha takich jak teraz nie miałam.. A może jestem bez płodna stąd ten brak okresu ??? Do ginekologa chcę iść za miesiąc

Gość wpadkaaaa
do tego brzuch zaczął mnie boleć dwa dni przed okresem, czułam się tak jak bym go miała.. i tak mi brzuch wydymało i dalej taki jakiś większy jest.. myślałam że jak okres dostanę to się zmniejszy, okresu nie ma a brzuch taki został

Gość wpadkaaaa
wiemże jasnowidzami nie jesteście, ale może ktoś miał podobną sytuację ???

Gość abecadlozpiecaa
nie da się tego okreslić, bo to może być i ciaza i efekt tabletek, czys am fakt ze wczesniej mialas problemy z okresem. powtorz test i wybierz sie do ginekologa