Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość celinkac c

przez teściową dostanę do głowy!!!

Polecane posty

Gość celinkac c
dom mamy na drugim końcu wioski, ale miejscowość jednak ta sama, mam nadzieję, że nie będzie nas odwiedzała, bo ja do niej na pewno nie przyjdę...

Gość celinkac c
ja bym chciała, żeby moja się tak obraziła, ale u niej to trwa maksymalnie jeden albo dwa dni i zaczyna się od nowa...

Gość celinkac c
może ona faktycznie ma coś z głową, może macie rację, ma świra na moim punkcie. w tym roku latem się opalałam w ogródku, jak to zobaczyła przez okno to wyskoczyła z domu i powiedziała, że chyba wstydu nie mam, że się tak wywalam na słońcu, gdzie mnie może sąsiad zobaczyć! i powiedziała, że mam iść się schować za dom, bo ona tego tolerować nie będzie i wszystko powie mężowi mojemu.

Gość oj tammmm
a teściu ?

to całe szczęście myślałam że może jakaś działka obok. Uważa że jak mieszkacie u niej to może dyrygować chora kobieta niestety.

Gość celinkac c
teść to jest człowiek do rany przyłóż, ale nie wypowie się nigdy po niczyjej stronie, na nic nie reaguje, po prostu chodzący spokój.

Gość celinkac c
haha, ja mu się dziwię, że tyle lat wytrzymuje z tą kobietą, ale podziwiam go naprawdę, w życiu nie widziałam go w złym nastroju, nic go nigdy nie denerwuje, po prostu jest kochany. :)

to się dobrali idealnie. Ona ma charyzmę wszyskich rozstawia po kątach a on spokojny. Inny by ie wytzrmał z nią tylko spokojny :D

Gość celinkac c
no też tak myślę, że tylko dzięki jego anielskiej cierpliwości jeszcze się nie rozstali. :)

Gość ja bym wynajela chocby
kawalerke. Pewnie by was odiwedzala bez zapowiedzi ale bym jej nie wpuszczała! Jak mówi, że za grubo posmarowałas chleb dla dziecka mów że to Twoje dziecko. Jak mówi, że xle umyłas okno powiedz, że ma poprawic po tobie. Jak mówi, że za długo bra,laś prycznic powiedz, że byłas wyjątkowo brudna i smierdząca więc musiałaś. Następnym razem będziesz minutę krócej go brać. Ja bym po prostu była bezczelna do niej tak jak ona jest do mnie. Nie można jej pozwalac na takie zachowanie.Niestety niektóre baby po prostu nie umieją pogodzić sie z tym, że syn jest dorosły, że ma własną rodzinę, żonę i są po prostu o to zazdrosne. Przede wszystkim o żonę, bo teraz to zona jest na pierwszym miejscu, bo może żona lepiej gotuje itp. Ona po prostu chce Ci pokazać, że jest lepsza od ciebie, ale nie daj się. A najlepiej rób tak, ze jak Ci zwraca uwage albo krzyczy to wychodz do waszego pokoju i zamuykaj go na klucz. Jezeli zwróci Ci uwage, że jej nie słuchasz to zapytaj " mówiłas coś?". Po prostu trzxeb jej dac do zroumienia , że przegina a tak jak juz pisałam wcześniej najlepiej sie wyprowadzić. cierpliwość ma swoje granice, a skoro to już trwa tyle czasu to można nerwicy dostac rpzez takie babsko.

Gość ja bym wynajela chocby
teśc chyba po prostu nauczy,l się jej nie słuchać, bo jak to keidys mój kolega powiedział " mąż albo ma racje, albo ma święty spokój"