Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _ciekawamama_

Co jedza Wasze płótoraroczniaki???

Polecane posty

Gość malutka100000
Stwierdzam fakt tu są MATKI WARIATKI!!!!!!!!!!!!!!!! Jogurt fee mleko fee guma fee jajecznica fee parówka fee chleb razowy fee Aleś ty tępa skoro uważasz że jej dziecko je tylko złe pokarmy, ale co się dziwić same eko mamy a na ulicach same spaślaki.

Gość malutka100000
a ta wyżej to już całkiem na łeb upadła porównując 7 miesięczne dziecko do 2 latków!!!

Gość martula2402
Malutka brawo!!! Moja ma niedługo 14 misiecy i je normalnie.Z nami sie tez nikt nie pie****ł jak w ogóle nie bylo wyboru. Moja je tak 5-6 kaszka(radsza) 8-9 kanapka z szynka badz serkiem badz parówka,bądz psta z jajka ze szczypiorkiem(oczywiscie bez majonezu) do tego pół banana lub danonek lub troche jabłka 12-13 obiad w zaleznosci co ugotuje albo zupka albo np kurczaczek z ziemniakami itp 16-17 jakas mała przekaska bo szybko chodzi spac np.jakis owoc 18-19 kaszka Midzy czasie podjada a to chrupke a to biszkopt itp.i nie jest spasiona wazy ok 9 kg i wszystko wybiega:)

Gość Ja wiem wiem :)
po co 1,5 rocznemu dziecku gumy? czekoladki? Naprawdę nie dziwie sie ze później dzieci chorują na otyłość , cukrzyce i maja zepsute zęby .

Gość martula2402
Moja nie je czekolady gm itp.jak juz jakiegos 7day'sa ale nie calego,czy lubisia przewaznie biszkopty

Gość vicebrolka
a do jakiego wieku bedsiecie podawac mleko modyfikowame?

Gość martula2402
ja pje raz dziennie kaszke na modyfikowanym

Gość martula2402
moja pije mialo byc he he

Gość zimowa mama
Moj syn ma 17 m-cy i wazy ok. 9,7 kg. Jada w zasadzie "wszystko". Rano ok. 7-7.30 kaszka lub mleko, ok. 10- 10.30 do wyboru: kanapka z wedlina, pasta jajeczna, marmolada, serem, parowka, jajecznica, jogurt, salatka warzywna lub owocowa. Na obiad najczesciej zupa, np. krupnik, rosol z lanymi kluskami, pomidorowa, czasami grochowa, kalafiorowa i warzywna, czasami z miesem, ziemniaki z jakims miesem, mieso z sosem z kaszami lub ryzem, ryby, zawsze jakas surowka (zalezy co gotuje dla nas na obiad). Na podwieczorek owoce, biszkopty, chrupki kukurydziane, nalesniki z serem itp. A na kolacje mleko, kaszka.