Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hadouken2

CZY 15 cm to idealny rozmiar członka?

Polecane posty

Gość Hadouken2
facet ale z obsesja

Gość gość
Czasami maly moze zdzialac cuuda,a duzy moze zawiesc.Mam prawie 40 lat i cos nie cos przezylam.Facet jak potrafi "operowac" swoim "p" to jestesmy w niebie.Widze ze niezbyt dojzale osoby wypisuja bzdury.To tak jakby grubsza kobieta byla gorsza od chudej, w tych sprawach to nie jest wazne,kto ile ma i jaka pupke ma itd.Namietnosc prowadzi!!!!!!!

Gość mylianka
U mnie sie liczy pracowitosc a nie dlugosc---co z tego ze ma 20 cm jak po trzech minutach juz sie chce sposzczac,od roku r***a mnie facet ktory ma 14 cm,ale jest dlugo dystansowiec, czasami nawet pol nocy mnie posuwa i to sie liczy-pracowitosc a nie dlugosc

Gość gość
Hadouken2 wez sie jebnij w leb k***a w jednej pozycji 13cm w innej 18cm:/ kazdy se k***a mierzy jak se trzepie konia i jak juz mu pozadnie stoi a nie k***a ze se flaczyne mierzy.mi jakos zawsze wychodzi 15cm (+/- 0,5cm) i k***a nie wazne czy leze czy stoje a ty jebiesz o jakis 13-18cm.niezle juz coe banie z****lo od tego myslenia o wielkosci kutas a co do tych 15cm to niestety to dosc malo,to takie min zeby kobieta odczowala jaka taka przyjemnosc z sexu ale do orgazmu trudno doprowadzic takim kutasem chyba ze jest sie dlugodystansowcem.tak wiec wracaj na terapie do psychologa bo masz malego w sam raz to sa 17cm a 15cm to miniumu jak ktos ma mniejszego to niech sie lepiej nie bierze za sex a tym bardziej nie zeni bo kobieta bedzie cale zycie niezaspokojona i sfustrowana,jesli juz macie mniej niz 15cm to zencie sie z kobietami z niski libido

Gość 190mm................
Kobieta która patrzy na fiuta to k***a, kim jest kobieta która patrzy na kase.. ?:classic_cool: