Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miminkakakosajsoddas

Dlaczego dla nie ktorych ludzi to jest dziwne?

Polecane posty

Chodzi o to jak moja 4 latka do mnie mówi. Dzis wracając do domu przypomnialo mi sie ze cos zapomnialam kupic.Wiec mąz mowi ze pojdzie do sklepu.Acórka mówi ze idzie z tatą. Ok. Ja idę w strone domu a mąż z córka do sklepu.I córka z daleka woła.Mamusi papa " BARDZO CIE KOCHAM".

Gość jjsjs
niektorych dziwi raczej to ze nie potrafisz posac poprawnie po polsku idiotko

Gość Misioszynek
A ty moze potrafisz, ale zachowujesz sie paskudnie obrażając nieznajomą ci osobę, która niczego złego nie powiedziala. Skąd ta agresja?

a

Gość mc,emfghdlsfjds
Ohhh wzruszyłam się ... A tak serio , niby czemu dziwne ??? Normalne. Twoja córka nie jest wyjątkiem pod tym względem

zawsze jak córka wychodzi z domu to w dzwiach krzyczy.Pa pa mamusi- kocham cie. I sluszala to sąsiadka byla tak zaskoczona ze corka tak mowi.

Gość jdsjdh
Agresja forumowiczek takich jak tamta powyżej bierze się z poczucia nieszczęścia i kompleksów. Szczęśliwy człowiek pozytywnie patrzy na inne osoby a biedny i nieszczęśliwy wszędzie i we wszystkich szuka czegoś złego co tego nieszczęśliwca podniesie na duchu .

Gość fgfgfgfgfgf
Ale że co niby sąsiadka zrobiła, powiedziała, że wywnioskowałaś z tego, że jest zaskoczona? chciałaś się tutaj tylko pochwalić, że córka Cię kocha, tak? Gratulacje, super. Cieszymy się razem z Tobą.

:o :o no faktycznie doprawdy bardzo dziwne.Nie przesadzaj, ze ludzie tak sie dziwą ,na to co twoja corka powiedziala Mysle ze wyolbrzymiasz,i nawet nie wiem co ten twoj post mial tutaj na celu ukazac

Gość To miłe bardzo
Moja córka tak nie mówi póki co ale ma dwa latka, za to jak wychodzi bezemnie to biegnie dać jeszcze buzi mamusi i dopiero wtedy może spokojnie iść :D. Twoja córka autorko musi być przywiązana do ciebie bo to że kocha to chyba jasne. Cóż , każdy kto dziwi się takiemu zachowaniu pomyśli pewnie że dziecko ma to wyuczone bo słabo wyobrażają sobie by było to spontaniczne, może sami nie okazują tyle uczucia swoim dzieciom.

znam osobisice takie osoby, ktorym sie wydaje, co by ich dziecko nie zrobilo, nie powiedzialo, to juz matka mysli ze u wszystkich wzbudzil sensacje,podziw ,czy zainteresowanie Mysle ,ze jestes jedna z takich osób,ktora usilnie doszukuje sie czegos, czego nie ma

Gość ula której ukradli nick
mój syn ,mimo że ma 12 lat często mówi mi "kocham cie mamo wiesz?" daje mi buziaka w policzek przed wyjściem do szkoły i martwi się ze boli mnie np głowa. A ludzie ? niech się dziwują , bo fakt w dzisiejszym świecie zwykłe ludzkie uczucia są już ewenementem :(

ja nie mowie o sobie w takich jakis superlatywach. tylko nieraz slysze komentarz pod tym jak corka powie. bo mnie dziwi zachownie ludzi ktorzy ze zdwieniem reaguja na to. bo dla mnie to normalne.

ss

a ja bede obstawac przy tym, ze wyolbrzymiasz, wrecz hiperbolizujesz pozostalych reakcje,w tym usilnie doszukujesz sie jakis zdziwien,podziwien,kiedy twoje dziecko sie jakkolwiek normalnie zachowuje

kolezanka fgfgfgfgfgf wczesniej zadala ci pytanie dokladne, ominelas je szerokiem lukiem ,nie racząc odpowiedziec jak te reakcje wygladają,i poraz kolejny zaczelas pisac bez konkretow,wiec jakos sama nawet nie potrafisz przytoczyc zachowanie ludzi, wiec skad wniosek ze ludzie są zdziwieni zachowanie twojego dziecka??

jesli uwazasz ze normlanie sie zachowuje to czemu reakcja ludzi jest taka. usmiechaja sie, zagaduja. ze bardzo ladnie tak dziecko mowi. ze bardzo mame kocha i ze to takie mile.

Gość moooosessa
jaka??? napisz w koncu o jaka -konkretnie!!! reakcje ludzi ci chodzi bo jak na razie to bredzisz jak walnieta

Gość Autorko zbyt bardzo
analizujesz i do czego ci to właściwie potrzebne? Martwisz się ludźmi? A może martwisz sie tym że dziecko w oczach ludzi cię ośmiesza bo dziwnie mamrocze o uczuciu do mamy a przecież mógłoby być normalniejsze jak inne dzieci i mówić zwyczajnie Pa Mamo! Jesteś trochę dziecinna, to już chyba twoje dziecko jest bardziej naturalne :D

ale wy jestescie glupkowate. i nie wydaje mi sie zeby dziecko mnie w ten sposob osmieszalo.

z czystej bezinteresowanej zyczliwosci i grzecznosci do dziecka sie usmiechną, komplement powiedzą,jak to ludzie ktorzy mają fiola na punkcie dzieci, to nie znaczy ze dla nich takie zachowanie dziecka wydaje sie dziwne, jak ty to juz jednoglosnie stwierdzilas Ochlon kobieto

d

ty toksyczna ochlon. czytam to co piszesz i az sie zlewa od tych bredni. nie tokyczna tylko wredna kobieta.

Gość princessaofpersia
W kazdym slowie zgadzam sie z Toksyczna. Autorko, moze zajmij sie w zyciu czyms pozytecznym zamiast pisac tutaj takie bzdety.

czemu?? ja jestem mile nastawiona do twojego dziecka, nie uwazam ze jest dziwolongiem, ani tez nie uwazam ,ze to jak sie zachowuje to jest dziwne zachowanie, jak tak sądzisz ze inni ludzie tak twierdzą Natomiast mysle ze szukasz dziury w calym

Gość skarpetka w kratke
Kolejna maciora polka, której wydaje się, że jej bachor to pępek świata :-O Zejdź na ziemię autorki, twój bachor nie jest cudownym dzieckiem :-D

Gość aha123456
A mnie np zawsze dziwi jak ogladam 'surowych rodziców", że te dzieci nigdy nie słyszały od rodzicow 'kocham cię'.d la mnie to niepojete. Corka ma dwa lata i ciagle jej powtarzam że ją kocham.

jest pępkiem świata jak i ja. widocznie wasze dzieci tak nie mowia.Zazdrosnice.

Gość ula której ukradli nick
surowi rodzice i inny chłam typu superniania czy rozmowy w toku to czysta reżyserka ,tam nie ma krzty prawdy