Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakupoholiczka ;)

SECOND HANDY W TORUNIU I OKOLICACH

Polecane posty

Gość gość
Ja byłam wczoraj w OXI fashion przy wojska polskiego w piwnicy, przy hotelu Refleks. Bardzo fajne miejsce! Świetne ciuchy, aż byłam w szoku, bo dawno sie tak nigdzie nie obkupiłam, a można powiedzieć, że jestem starą lumpeksiarą ;)

Gość gość
Mi mąż zawsze może dać na ciuchy nawet te droższe ale jak widze sweterek za 60zl gdzie w lumpeksie moge mieć za to conajmniej 3 sweterki to szlag mnie trafia. W tych dobrym lumpeksach są naprawde fajne ciuchy i to dużo tańsze niż w sieciówkach. Moja znajoma z Poznania tylko w lumpeksach kupuje mimo że zarabia ok 5 tys na miesiac. Jedyne co bielizne i buty kupuje nowe ale to na wyprzedazach. Zawsze mowi ze woli za ta kase pojechac na full wypas wczasy niz wydac na ciuchy.

Gość Natka

Hejka.

Ostatnio usłyszałam od znajomej o fajnym lumpku na Rubinkowie, a dokładniej na Skarpie. Ligi Polskiej. Z ciekawości tam zajrzałam, akurat byłam w drodze do lekarza z synkiem. Powiem Wam, że ciuszki mają bardzo fajne i markowe, co prawda więcej dla mnie znalazłam, ale za to jakich. Ceny bardzo niskie, aż się zapytałam czemu tak mało. Ja polecam. Poza tym nie jest to moloch, tylko mały sklepik, który ma swój urok na pewno tam jeszcze zajrzę.