Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie ogarniety

co zrobic gdy dziewczyna zmienila podejscie

Polecane posty

Gość nie ogarniety

Witam , jestem ze swoja dziewczyna juz 7 miesiecy , niestety ostatnimi czasy wszystko sie zmienilo , wydaje mi sie ze moja dziewczyna przestala sie starac. Gdy jeszcze nie bylismy razem , zachowywala sie innaczej , zagadywala do mnie bardzo czesto , niecierpliwila sie gdy nie odpisywalem chwile , pisala smsy rano i na dobranoc (sama od siebie). Teraz nawet o glupiego smsa musze sie prosic i tak czasem go nie dostaje. Kocham ja z calego serca, zrobil bym dla niej wszystko , ale wydaje mi sie ze chyba owinela mnie sobie wokol palca, czy moge cos zrobic zeby bylo tak jak dawniej , zeby okazywala to jak mnie kocha , zeby robila cos dla mnie bez mojej ingerencji. Zalezy mi na niej bardzo, zrobil bym dla niej wszystko , ale nie jestem pewien czy bylo by na odwrot...

Gość bajlandos
No to napisze Ci tak Ze juz tak jak dawniej to nie bedzie juz nigdy Dlaczego? Bo teraz jest teraz a dawniej to dawniej Rada jest prosta wyjdz z pod pantofala Sam piszesz ze zrobilbys wszystko To ja olej i zacznij sie ogladac za innymi jej nie potrzebny pantofel a po jakims czasie to Cie znienawidzi za to pantoflarstwo, Moze jak zaczniesz sie rozgladac to cos do niej dotrze i sie zmieni Ale tak jak pisze Taj jak dawniej juz nie bedzie moze byc tylko inaczej niz jest teraz:)

Gość nie ogarniety
nie chce sie ogladac za innymi , chce tylko zebysmy oboje byli ze soba szczesliwi tak jak na poczatku zwiazku i zeby nasze zaangazowanie bylo takie samo , jest mozliwe aby tak jeszcze bylo?

Gość bajlandos
jest Ale ona tez tego musi chciec jesli chcesz zeby okazywala Ci swoja milosc to ona musi Cie kochac Czego nie rozumiesz?

Gość nie ogarniety
ja wiem ze ona mnie kocha tylko poprostu chcialbym zeby to czesciej okazywala np .sms na dobranoc albo z rana

Gość bajlandos
to powiedz jej ze ty tego wymagasz ze jesli tego nie dostaniesz to bedziesz musial odejsc

Gość bajlandos
jesli tego nie okazuje to skad wiesz ze cie kocha bo ci tak mowi? mowi ci tak pewnie bo ty chcesz to slyszec tak jak wysyla ci esy bo ty tego chcesz a ona nie ma ochoty

Gość nie ogarniety
mozliwe ze jest tak jak mowisz , masz moze jakas rade ?

Gość bajlandos
a jak ja rozkochales za pierwszym razem?

Gość Pretensje
Znow :>

Gość Pretensje
Napisze za nia dobranoc misiaczku nie placz juz

Gość bajlandos
na poczatek zastanow sie nad soba i nad tym co zrobic aby wyjsc z pod pantofla Uwierz mi jesli tam zostaniesz bedzie tylko gorzej

Gość nie ogarniety
nasza znajomosc rozpoczela sie w szkole , ona sie zadluzyla i bardzo dlugo zabiegala o mnie , ja to ignorowalem , rozmawialem z nia ale nie chcalem z nia byc , po jakis 2 latach wkoncu zdecydowalem sie na zwiazek i jestem z nia bardzo szczesliwy tylko troszke sie pozmienialo , przyznam , duzo sie kluimy, ale czuje to ze ja kocham i jest to milosc odwzajemniona

Gość bajlandos
ja sie poddaje chyba juz nic do ciebie nie dotrze bedziesz cierpial

Gość bajlandos
no to jak jestes szczesliwy to po co chcesz zmieniac

Gość nie ogarniety
dzieki za starania