Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koleś 123

Po co mi dziewczyna ?

Polecane posty

Gość koleś 123

Jeśli chcę mieć mleko to nie potrzebuję krowy tylko kupię sobie kartonik mleka,wypiję,wyrzucę i po kłopocie a tak to musiałbym się tą krową cały czas zajmować i ograniczałaby ona moją wolność.To samo z dziewczyną.Po co mam się z nią bujać po kilka lub kilkanaście godzin na dobę skoro mogę iść do koleżanki na dwie godzinki 4 razy w tygodniu gdzie mam full opcję ? I jestem wolny czyli koledzy browarek i inne rzeczy.To jest sto razy lepsze niż bycie pantoflem i człowiekiem,który nie może w pełni decydować o swoim życiu.Ach,ale to życie jest piękne !

Gość mdsknf
a ile masz lat? nie potrzebujesz kobiety do seksu?

Ty wredna osobo, kompletny niemondy człowieku abyś był tak wykozystywany jk ty to robisz, by cię okradli koledzy i pzezywali od ciamajd.

Gość koleś 123
przecież napisałem wyraźnie,że mam koleżankę dostępną 4 razy w tygodniu na dwie godzinki.Ta koleżanka jest właśnie do seksu,nie rozmawiamy przez te dwie godziny o polityce.

Gość aja to wiem
pu

Gość Noaliyah
Dziewczyna Ci po nic jak widać...dziewczyny się nie posiada, nie można tego porównać do posiadania kartonu mleka z dziewczyną się jest wiąze się relacje...jeśli się spotka taka z którą chce się być...najwidoczniej takiej nie poznałeś.

Gość aja to wiem
a ile masz lat?

Gość mgtkjt
up up

Gość koleś 123
mam 30 lat a tej koleżanki nie wykorzystuję,umówiliśmy się na taki układ bo ona też się nie chce wiązać i obie strony są z tego zadowolone.

Gość koleś 123
jak zobaczyła mojego fiutka, to powiedziała, że się nie chce wiązać, więc tu mamy jasność

I tak jesteś marnym i marny już będzież . Z twojej wypowiedzi można wyczuć żę masz problemy ze zdrowiem może z tym co wlaśnie napisałeś. A tak w ogole to przebadaj się bo możesz mieć prawdopodobnie grzybicę przewodu pakarmowego i na języku. Masz biały język pewnie często z rana co. Bo jeśli ta twoja koleżanka taka chetna to na pewno masz taki jęzor. Bo ona pewnie nie tylko z tobą taka geztowna

Gość koleś 123
oczywiście ten z 01:57 to podszyw,pewnie jakiś pryszczaty gimbus,który jedyny sposób jaki zna na spuszczenie się to szybkie ruchy posuwisto zwrotne swojej ręki.

Gość koleś 123
ta koleżanka tylko ze mną bo ma dziecko i pracuje więc nie ma czasu na innych ale te dwie godzinki dla mnie znajdzie.

Gość Alejazdaaaa
Coś w tym racji jest o czym piszesz. Może porównanie zbyt dosadne heheh

Gość koleś 123
Miłosz czy to jest to Maszewo niedaleko Stargardu Szczecińskiego ?

Ja uważam żę trzeba nazywać żeczy takimi jakie są a grzyb to grzyb i nie ma na niego innej nazwy. A takie niepewne dwie godziny to może tego grzyga przywspożyć temu cfanemu koleszcea potem problemy ze zdrowiem przewlekłe będzie miał i na słotkie będzie musiał uważać he

Gość koleś 123
Miłosz albo jesteś pijany i gadasz od rzeczy albo jesteś zacofany albo mi zazdrościsz że mimo wolności mam regularny seks.

Gość koleś 123
kiedyś, rano, to dziecko weszło do kuchni, jak ja stałem w samych bokserkach przed otwartą lodówką i piłem mleko z gwinta. i spytało się: Czy pan jest moim nowym babysitter? a ja odparłem: nie, ja jestem nowym motherfucker

Gość koleś 123
żart dobry ale nie musisz się podszywać

Gość koleś 123
tak naprawdę spytało się, czy jestem kolegą taty. i czy mnie też mama dała takie zwierzątko... hiw czy kiw, ech dzieci to mają wyobraźnię, nigdy nie zrozumiem:D

Nie mam czego ci zazdrościć a wudki nie piję i tyeż nie palę papierosów. Teraz to trzeba uważać bo różnie jest a skont ty wiesz co ta koleżanka robi w nocy jak dziecko śpi? co ona wtedy robi może też ma innych kolegów zkonty wiesz przecież roznie oże być z nią ty co ty ją przez te dwie godziny tak dobrze poznajesz jak tylko przychodziż na przyjemność!

Gość koleś 123
wiem, bo zakładam jej pas cnoty, co by mi się nie łajdaczyła

Gość koleś 123
jest, sprawdź w seksszopie, ty chyba nie z maszewa, a z wypizdowa do nas przyjechałeś

Gość koleś 123
dobranoc państwu,idę spać a jutro idę do mojej koleżanki bo jej były mąż zabiera dziecko na kilka godzin więc jutro może 3 godzinki u niej posiedzę więc pewnie dojdę kilka razy.na pewno będzie ostro,dobrze ze dziewczyna jest otwarta na wszystkie propozycje,po prostu lubi to nawet bardziej niż ja.

Gość koleś 123
najbardziej lubi defekowanie mi się do paszczy, ja bez tego bym nie doszedł.