Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hanna panna :;-

Czy warto czekac z seksem do slubu ??? - ktoras czekala?

Polecane posty

jw mam 25 lat moj facet 37 jestesmy para od 3 lat i mam wrazenie ze on juz wymieka :/ a ja by chciala poczekac do slubu :S

Gość śmiesznie to by było
hmm, jeśli faktycznie macie po tyle lat i 3 lata bez seksu, to po slubie również go nie będzie, bo coś z wami nie tak :) Albo problem z hormonami, albo impotencja albo aseksualizm

Gość fdfed
w życiu bym nie czekała. po co? swoja droga tyle małżeństw rozpada się przez niedopasowanie w łóżku, to jednak jeden z ważniejszych fundamentów małżeństwa. no chyba że obydwoje macie nikłe potrzeby i bylibyście w stanie wytrwać z sobą nawet bez seksu.

Gość ja rozumiem że 20 latki czekaj
ą do ślubu. Ale w tym wieku to od razu widac, że w ogóle seks wam do niczego niepotrzebny i coś nie tak z wami. Ale w końcu istnieją też tak zwane białe małżeństwa bez seksu. Więc co kto lubi :)

tak jestem, nic z nami nnie tak napisalam ze o wymieka, ja od poczatku anstawilam siebie na czekanie, po slubie tez sie rozpadaja z powodu seksu bo albo nuda w lozku albo cos nie pasuje, nie widze roznicy

Gość znajoma czekala do slubu
jej facet sie dostosowal, bo ja kochal, choc wiem, ze wielokrotnie probowal ja namowic na seks przed slubem. Ich narzeczenstwo trwalo jakis...rok. Trzech lat na pewno by nie zdzierzyl... Teraz, po prawie 20-latach malzenstwa, ona twierdzi, ze zaluje trwania w czystosci i swojej corce kupowania kota w worku by nie doradzila. Mimo, ze malzenstwo trwa i sa szczesliwa para. Jednak jakis niedosyt zostaje i ponoc ogromna ciekawosc sprawdzenia jacy sa w lozku inni mezczyzni? Czym roznilby sie seks z nimi od tego z mezem?

poza tym widze jeszcze jeden problem u Ciebie - wiek Twojego partnera. Spora roznica wieku jest miedzy Wami. Mozliwe, ze on ma juz problemy z potencja i tylko dzieki temu wytrzymal te trzy lata... Ale to oznacza, ze po slubie Wasz seks wcale nie bedzie taki, jaki (byc moze) sobie wymarzylas... A poglebiajaca sie frustracja u partnerow bedzie rzutowac na Wasz zwiazek. Bo - najpier dlugie czekanie, a potem brak spelnienia..? I Tobie, i jemu moze blyskawicznie sie przejsc taki final... Czy oboke jestescie wierzacy? To religia wymusza na Was celibat? On zgadza sie z Toba, czy tylko dostosowuje do Ciebie? A moze do seksu ma kogos innego..?

* przejesc

Gość izusia.87
czy on tak dostosował się to może byc różnie, nie byłam bym pewna miałam kolege któremu dziewczyna tez nie dawała bo nie była gotowa był tez starszy od niej i co i chodził na bok.Ja bym nie czekałam do slubu,a co okaże się jeżeli jest kiepski w łóżku i zacznie cito w końcu przeszkadzać lepiej sprawdz to teraz:)

nie to nie wiara, on sie dostosowuje, nie sadze zeby sypial z kims innym :) co do jego problemow z potencjom to gleboko watpie bo codzeinnie dochodzi do pieszczot conajmniej dwa razy rano i wieczorem pettu-ing, czasami zaspokajam go oralnie

jesli post powyzej nie jest podszywem, to nie bardzo rozumiem z czym chcesz czekac do slubu? W sensie religijnym dziewica juz nie jestes, sama penetracja juz tego nie zmieni...

Gość SmutnaPrawdaJestTaka
myślę że Cię zdradza

Gość chyba jesteście nienormalni
37-letni facet czeka 3 lata bez seksu? I ty w to wierzysz? Można umrzeć ze śmiechu, biorąc pod uwagę twoją naiwność. Na 99 % cię zdradza, pewnie od czasu do czasu, bo jak długo normalny facet chciałby sam się zaspokajać. Dorośnij kobieto, bo stara jesteś a głupia jak licealistka z małej wioski. I żeby nie było... Jestem kobietą

zmieni duzo, seks klasyczny to nie to samo i jesli niczego nie zmieni wlasnie to jaki problem z czekaniem na utrate blony?!

dlaczego slubu jeszcze nie bylo? bo partnerowi sie jakos nie spieszy widocznie

Gość Grażka . .
11:39 [zgłoś do usunięcia] śmiesznie to by było hmm, jeśli faktycznie macie po tyle lat i 3 lata bez seksu, to po slubie również go nie będzie, bo coś z wami nie tak Albo problem z hormonami, albo impotencja albo aseksualizm EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE WW. autorka ma rację. Zdrowy, normalny człowiek nie wytrzymałby do ślubu, wytrzymują jedynie kaleki na ciele, umyśle i duchu, potocznie zwie się ich, za przeproszeniem, świętojebliwymi. W wyniku takiej ciemnoty, po kilku miesiącach "łóżka", przy braku dotarcia się, rodzi się dziecko i niestety już na starcie skazane jest na Dom Dziecka i wychowanie na koszt państwa, bo jedno z rodziców ze swym światopoglądem jest nie z tej epoki.

Gość Grażka . .
co jest bardziej szkodliwe, niemoralne czy grzeszne, dotrzeć się seksualnie przed ślubem, czy abortować ciążę & wyrzucić do śmieci noworodka, czy oddać dziecko do Domu dziecka? Wydaje mi się, że jest to pytanie retoryczne dla normalnych ludzi ale nie ciemnoty.

Gość Grażka . .
trzymanie błony do ślubu, to głupota również z punktu widzenia medycznego: błona dziewicza twardnieje i trudno ją później przebić penisem. podczas sławetnej nocy poślubnej W związku z tym trzeba albo usunąć ją chirurgicznie albo zrezygnować z seksu i założyć habit. Wybierajcie, Wasze małpy, Wasz cyrk i Wasze życie intymne. Jestem pewna, że 99,9999% kobiet wybierze racjonalne rozwiązanie, czyli sprawdzenie się przed ślubem, by nie kupić "kota w worku" krzywdząc siebie, współmałżonka i dziecko.🖐️

Gość ja.cie.krece
Ten temat to prowokacja i tyle.

Gość Doświadczony przez życie
Jestem właśnie w takim związku, gdzie kobieta zmusiła mnie do wytrzymania do slubu. Stwierdzam autorytatywnie, że to NIE MA SENSU. Jeśli nie robicie tego przed ślubem po ślubie też nie będziecie tego robić. Bo slub tak na prawdę niczego nie zmienia. Zmieniał, gdy narzeczeni pierwszy raz widzieli się na zaręczynach a drugi na slubie. Teraz jest inaczej. Taka wstrzemięźliwość świadczy jedynie o problemie emocjonalnym conajmniej jednego z prtnerów. Jeśli drugie wytrzymuje tyle bez bzykania, to znaczy, że też ma problem. Ja wytrzymałem, bo nałogowo dawałem w łąpę. Inny wytrzyma, bo nałogowo ciupcia po kątach. Facet 37lat, jesli jest prawiczkiem, to widać ma nierówno pod sufitem, jeśli bzykał to bzyka nadal, tylko ty o tym nie wiesz, jesli dawał w łapę, to nie będzie potrafił spuścićsię w ceepkę. Ale wybór należy do ciebie.

Gość fdgsfty89
a ten twój dziadek, pardon-narzeczony też niewinny jak lilia? :) moja znajoma "odziedziczyła" faceta po takiej "dziewicy", która tez trzymała błonę, więc tylko robiła mu laskę:) efekt jest taki, ze tego gościa nie interesują specjanie inne formy seksu niż bycie oralnie obsługiwanym:)

Gość nudy nudy i pierdoly tutaj
piszecie jak facet ktory ma 37 lat i sypial wczesniej z kims moze nie chcec seksu tylko loda??!!! puknij sie zycia nie znasz seks to seks a laska to laska i nic seksu nie zastapi, jak kocha to poczeka, dzieki czekaniu przynajmniej cos nowego bedzie w zwiazku a nie monotonia!! co mozesz dac po slubie?? nic skoro juz dupy dawalas a tak przynajmniej okaze ci szacunek czekajac!! kiedys pary czekaly na seks i przynajmniej facet nie czekal na oswiadczyny 10 czy ile bo po co ma sie chatjtac jak i tak babka mu dupy daje!!!