Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hanna panna :;-

Czy warto czekac z seksem do slubu ??? - ktoras czekala?

Polecane posty

Gość fdgsfty89
a gdzie ten szacunek jak facet jest starym i zużytym ruchaczem- jak zakładasz w swojej wypowiedzi? rzeczywiście wielka atrakcja dla kobiety, że wyznawała jakies wartości moralne i pierwszy raz rozłozy nogi przed jakimś starym dziadem, który właził na wszystko co sie rusza i na slub skusił się z powodu metaforycznej marchewki. nie ma w tym nic wzniosłego tylko podwójna moralność i hipokryzja

po pierwsze JAKI STARY DZIAD ?? piszecie jakby mial 50 albo 60lat !!!?? po drugie nie ruchal tu i tam byl w 3 zwiazkach i spal z 3 kobietami, pewnie wiekszosc nastolatkow "ruchalo" wiecej!!

Gość znajoma czekala do slubu
do osoby powyzej - jesli jedyne co mozesz zaoferowac partnerowi, to...dawanie dupy, to wspolczuje. Moze rzeczywiscie Ty poczekaj z seksem do slubu. Przeciez jedynie kawalek blony sluzowej masz do zaoferowania :o a do autorki jeszcze dwa slowa: nie rozumiem dlaczego odmawiasz partnerowi klasycznego seksu, skoro seks jako taki i tak z nim juz od dawna uprawiasz??? Tak tak, oral to tez seks, gdybys nie wiedziala. Dawniej defloracja byla automatycznie laczona z utrata dziewictwa, bo byl to moment, w ktorym dziewczyna pierwszy raz wspolzyla, pierwszy raz uprawiala seks. Wspolczesnie dziewczyny nie tylko oral i i anal maja za soba, ale ze nie wspolzyly waginalnie sadza, ze nadal pozostaja dziewicami?!!!! :D i oczywiscie te "czystosc" zachowaja do slubu :D to tylko kawalek blony! A wy i tak juz od dawna nie jestescie dziewicami! Po cholere meczysz faceta, autorko? I dlaczego sama siebie oszukujesz? Dziewictwo to stan ducha, niewinnosc, to dziewczyna nie poddana jeszcze pozadaniu, ot , mit prawie :) jak to sie ma do Twoich porannych lodzikow? ;) daj spokoj i nie wmawiaj sobie dziewictwa, prosze.... :D

Gość do numero
13:50 [zgłoś do usunięcia] numero duo Pewnie gdyby za młodu dawała d**y, to dzisiaj byłaby nadal piękna i młoda. HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH Chłopie & babo, aluzji nie zrozumiałeś/aś, Nie o piękność chodzi, tylko o to, że dzięki debilizmowi z kopytami by do "raju" weszła, kumasz wreszcie co miałam na myśli? I tak w tym "raju" by wyglondała: http://img222.imageshack.us/my.php?image=dziewczynkaic2.png

Gość fdgsfty89
i owszem- jak ktoś uprawiał normalny seks, to nie będzie miał takiego problemu, ale pisałam o gościu, który miał na koncie WYŁĄCZNIE seks oralny przez wiele lat narzeczeństwa z "dziewicą". sorry, ale stary dziad, który całe zycie wyłącznie walił konia albo miał wyłącznie robioną laskę będzie miał problemy nawet z utrzymanie erekcji jak każdy wieczny koniobijca. a z kolei facet, który miał bujne zycie erotyczne nie jest po prostu wart żeby na niego czekac ze swoja "czystością". i w ogóle czystość, to jest dobra dla młodych, którzy się szybko pobiorą, a nie dla ludzi w srednim wieku

do "znajoma czekala do slubu" - nie wiem czy wiesz ale seks ten klasyczny zawsze wiarze se z ryzykiem zajscia w ciaze, bo nic nie daje 100% pewnosci , nie jestem gotowa na wpadke wiec nie uprawiam seksu przed slubem tez jedna z przyczyn

Gość fdgsfty89
i właśnie- laska chapie dzidę aż miło, liże misiowi jajca i uważa sie za dziewicę:) no litości..

@do numero Trochę szacunku do starszych ludzi. Aluzję zrozumiałem i uważam ją za co najmniej niesmaczną i nie na miejscu.

Gość no fakt
dziewictwo z jezyka oznacza posiadanie blony wiec jest dziewicom bo nie nastapila penetracja

Gość fdgsfty89
14:46 głupiś/głupiaś jak but. jeżeli dla ciebie dziewictwo oznacza posiadanie błony w nienaruszonym stanie, to gratuluję, bo wg takich kryteriów, to kobieta, która straciła błonę w trakcie zupełnie innych niże seksualne czynności czy też w ogóle nigdy jej nie miała[poczytaj sobie o kształtach i rodzajach] dziewicą nie jest, a babka, która zagrała główną rolę w filmie Anal Feaver 8, ale ma błonę już jest. ciekawe poglądy. z panienki z watku taka dziewica jak z koziej doopy trąba. ach te niewinne lilie co wyssały pół osiedla:)

Gość tez czekalam do slubu z
sexem i mowie Ci , ze warto , naprawde warto. Mam cudownego meza i 2 dzieci, jestesmy szczesliwym malzenstwem z sexem nie mamy zadnego problemu, szanujemy sie a tez ktore sie pukaly w glowe, ze czekam do slubu teraz sa albo juz po rozwodach albo w separacji, lub zostaly zdradzone przez swoich mezow. Tak naprawde mezczyzni nie szanuja i gdzies w podswiadomosci czuja pogarde do takiej zony ktora dawala przed slubem. Zyje zdodnie z zasadami KK stosuje takze NPR.

Gość iyrfkuftglgt
kochana, twój facet cię zdradza 🖐️

teraz odczytalam o tym sexie oralnym :O litosci dziewczyno , Ty masz malo wspolnego z dziewica.

Nie bzykasz się w tym wieku, ponieważ boisz się wpadki?:-D Pobudka! Mamy XXI wiek!:-D

Gość fdgsfty89
dlaczego ktos miał mnie niby skrzywdzić? skąd takie profetyczne wnioski? bo śmieszy mnie głupota panienki, która uprawia seks i uważa, że tego nie robi? do pani, która czekała i nie żałuje: nie mam nic do czekania, ale dziwi mnie jak kobieta pisze o sobie, że jedyne co ma do zaoferowania mężczyźnie, to jej dziewictwo, bez tego jest nic nie warta i nie ma w niej nic innego co mogłoby budzić szacunek męża. bardzo niskie poczucie własnej wartości chyba. do autorki-zakładając, że nie jest projektem: to ile jeszcze lat tego narzeczeństwa? juz 3 lata. to na co teraz czekacie? aż "tatuśkowi" stuknie 40stka?

nie ma zadnego narzeczenstwa, nie poprosil mnie jeszcze, pytalam ginekologa i wg lekarzy posiadanie blony i nie stracenie jej przez penestracje - DZEIWICA jestes , a co do zaoferowania maja te ktore dawaly dupy przed slubem??? zawsze warto cos zachowac na pozniej zeby zycie nie bylo monotonne

Gość fakty medyczne
tez bylam u ginka i chcialam zrobic badania jakies a on zapytal czy uprawiam seks klasyczny a ja ze nie tylko oralny i petting i mnie wysmial bo pwoiedzial ze dziewic sie nie bada

Gość trubadurrka 19
"Utratę dziewictwa definiuje się zwykle jako odbycie stosunku płciowego, w skutek czego dochodzi do przerwania błony dziewiczej.w stosunku do kobiet uprawiających różne rodzaje seksu oprócz stosunku waginalnego i przez to mających zachowaną błonę dziewicząużywane jest czasem określenie "półdziewica". Podobnie kobieta, która uległa wypadkowi i straciła błonę dziewiczą, może nadal być uważana za dziewicę." poldziewicom jestes na pewno!! :-)

Gość może ma problemy z sercem
do tej co czekała do ślubu - ile miałaś lat wychodząc za mąż? Narzeczony też miał 37 lat? Bo tu nie chodzi o młodziaków, tylko o ludzi w średnim wieku jak widzisz. I to jest nienormalne i raczej to choroba, skoro facet ma 37 lat i nie ma żadnych potrzeb seksualnych w tym wieku

Dziwnie postrzegasz sprawy damsko-męskie, Dziewczyno.:-D Dziewictwo w ofercie? Czyli jak kobieta nie jest już dziewicą, tzn. że grozi monotonia, dupa blada?:-D A nie pomyślałaś, że po 1. razie nie będziesz już dziewicą?;-) Poza tym, jeżeli sądzisz, że najlepsze cm może kobieta dać mężczyźnie, to nieruszona cipa, nic dziwnego, że ten prawie 40-letni facet nie pragnie Cię na tyle, by sprawić, byś z nim sypiała.:-D

Gość iyrfkuftglgt
no dziewicą może i tak, ale tylko UMYSŁOWĄ!!! dodatkowo mentalną kaleką 🖐️

Gość może ma problemy z sercem
hahaha a jak się sprawdza dziwictwo u facetów? Jest jakaś formułka też?

Cejrowski mowil w swoim programie ( i mial racje) - babcia mowila - nie jedz konfitur przed obiadem . A czy kofitury niedobre , trujace ? Nie Sa pyszne ! Tylko jak sie ich najesz przed obiadem to potem juz albo obiadu nie tkniesz albo nie bedzie ci on smakowal bo cie po konfiturach zemdli :D Jak sie juz wszystkie slodkosci wyje z tego "slodkiego sloika" to co ci zostanie po slubie , jaka radosc z czekania na noc poslubna a podroz poslubna? No i kto chce miec za zone panne juz uzywana jak stara koszula. Nie pisze tego wszytskiego do autorki bo ona juz nie jest dziewica tylko do pozostalych, zeby rozumieli czym jest czystosc przedmalzenska.

Gość rdesxy
Ja najpierw go wyprubuje w lozku czy mi wystarczy a pozniej mu slubuje

@fdgsfty89 „dlaczego ktos miał mnie niby skrzywdzić? skąd takie profetyczne wnioski? bo śmieszy mnie głupota panienki, która uprawia seks i uważa, że tego nie robi?" Niepokojące jest Twoje, raczej niezdrowe zaangażowanie i kuriozalne podejście do tematu, który, tak naprawdę, nie ma żadnego znaczenia. Spinasz się, jakby chodziło co najmniej o Twoją matkę, albo żonę, a nie obcą dziewczynę i jej własne wybory, które większości ludzi absolutnie nie obchodzą.

Gość Bezimienna26
Ja nie czekalam do slubu, ale rozumiem ludzi, ktorzy czekaja. O ile obie strony chca czekac. Nie rozumiem troche argumentow, ze po slubie Ci ludzie przezyja rozczarowanie jesli seks nie bedzie udany, ale tak po prawdzie na poczatku seks nie jest w pelni udany nawet jesli robi to przed slubem. Nauczenie sie swoich cial wymaga czasu i to, ze poczatki sa trudne nie oznacza, ze pozniej tez tak bedzie. Seks jest wazny, ale nie najwazniejszy. Jesli ludzie potrafia sie dobrze dogadac to i w sprawach lozkowych sie dotra. Jesli dla kogos seks jest na pierwszym miejscu w zwiazku to bardzo mu wspolczuje. A co jesli partner ulegnie wypadkowi i seks nie bedzie mozliwy przez dluzszy czas albo w ogole nie bedzie mozliwy? Zostawicie wtedy osobe ktora kochacie bo nie mozecie sie zaspokoic jej kosztem? Czasem mam wrazenie, ze na tym forum pisza tylko zimne suki i niewyzyci dziwkarze, ktorych zycie kreci sie tylko wokol narzadow rozrodczych.