Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MamaChrupka

Wozek 2013 ??? Jakie sa wasze faworyty?

Polecane posty

Gość MamaChrupka

Jestem w pierwszej ciazy, szukam dobrego, lekkiego wozka dla dziecka w prostym nowoczesnym wydaniu. Jakies sugestie?

Gość MamaChrupka
A kto ma doswiadczenie praktyczne z Mutsy Evo?

Ja użytkuję ten wózek,już wypowiadałam się tutaj na innym wątku na temat tego wózka.Napisz jakie masz pytania to chętnie pomogę

Gość pennyyy
my szukamy wózka który będzie jeździł zimą (termin na październik) i jeszcze stelaż zmieści się do seicento :D to co widzieliśmy: maxi cosi elea z gondolą - super składanie, ale koła pełne, niepompowane, podobno niezbyt wygodne na śnieg navington cadet - lekki, super się składa, ma pompowane koła, ale ogólnie jest "lichy" i tandetnie wykonany mutsy evo - bardzo mała gondola, odpada, choć składa się fajnie, wygląda porządnie i super się prezentuje... mam jeszcze kilka typów, których nie widzieliśmy, czy ktoś je użytkuje/zna? baby design -lupo hartan - lite xl (myslimy o używanym, bo nowy to 5 tyś) :D tako - alive (to chyba jakaś nowość) x-lander - xq czy ktoś może napisać coś więcej o tych wózkach? czy faktycznie popowane koła to jest mus na śnieg?

Gość gość
Ja planuje phil and teds vive, duża gondola w sam raz na zimę i do tego lekki :-)

Gość gość
Miało być phil and teds vibe

Gość gość
Miało być phil and teds vibe

Gość gość
Jak dla mnie to navington cadet

Ja mam mutsy evo stelaż a gondolkę xlander ,patrzyłam na dane techniczne i są obie porównywalne.Dziecko ma 4,5miesiąca i ma jeszcze spory zapas

Gość gość
Zdecydowanie Concord Fusion, ten wózek jest idealny.

Gość kama 29
ja mam qlyni modde codowny sliczny ale on kosztuje 4tys stać cie

Gość gość
penny- żaden z tych co napisałaś bo mają małe kółeczka z przodu co będą grzęznąc w śniegu;/

Gość gość
xlander xq małe kółka nie przeszkadzają w prowadzeniu po śniegu, można je zablokować

Gość gość
Tako city move

Gość gość
Ja kupuję Mutsy EVO 2013,dla mnie najleszy. Dobre wykonanie i do tego lekki. Koła pompowane.

Gość gość
faworyta to była kiedyś taka najważniejsza kochanka króla, a teraz co? Bo w temacie jest to słowo?

Gość gość
ponizej 4 tysi to obciach

Gość gość
w EVO to są koła piankowe a nie pompowane jak już to IGO

Gość sratatatauuu
penny skarbie zamiast wozka za 3 tysiące zmiencie lepiej samochod na porządny :D

Gość gość
Ja mam tutek grander, dawał radę na śniegu.

Gość mangosia85
Mam Roan Marita i nie zamieniłabym go na inny-duża gondola, duże, pompowane koła, idzie jak czołg.Tylko do fiacika chyba nie wejdzie:( Dla mnie wózek z małymi kółkami zimą to przekleństwo-wiem co mówię bo dla pierwszego dzieckiem sobie taki fundnęłam-teraz tylko ROAN albo podobne z dużymi kołami. Powodzenia!

Gość gość
Słowo 'faworyta' ma nieco inny wydźwięk niż chciałaś zastosować - prawidłowe pytanie powinno brzmieć: jacy są Wasi faworyci?

Gość gość
baby jogger city elite albo mountain buggy swift/ urban jungle. Koszt może i spory ale np. wersja spacerowa w tych wózkach wypada bardzo podobnie jak w tych plastikowych dziadostwach a tutaj komfort jazdy jest ważny. Z polskich to x lander, moja koleżanka kupiła swój 5 lat temu, jeździ w nim obecnie 3 dziecko i wózek jest nie do zdarcia. Jedyna wada to pałąk zabezpieczający, że jest tak wysoko. Wózek nie wyblakł itp. Jak dla mnie super za taką kaskę

Gość gość
bebetto luca. Prześliczny, funkcjonalny, duża gondola i prowadzi sie jak marzenie. Ma też bardzo mięciutką amortyzację. x-landery siadają choć miałam ochotę na xa, ale luca wymiata!

Gość gość
Riko Primo 3w1, nasza rodzima produkcja, dla mnie super bryka, duże pompowane koła, dają radę na spacerach po lesie, spora gondola, mieści malucha i śpiworek i jeszcze jest troche miejsca, żeby szkrab rósł ;-) spacerówkę przetestuje na wiosne, ale wydaje się być bardzo porządna, fotelik za to jest super, dobrze wyprofilowany, bo widziałam takie, w których dzieci były jakoś dziwnie wygięte, a tu jest zupełnie inaczej, no i wygląd rzecz nie mniej ważna, bardzo ładnie wykonany w super kolorkach, ja lubie szarości i taki tez sobie wybrałam.