Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Głupi ze mnie facet

Zepsułem nową znajomość POMOCY

Polecane posty

Gość Głupi ze mnie facet

Witajcie zacznę od początku znam się z dziewczyną około miesiąc prawie codziennie piszemy i dzwonimy do siebie, 2 razy się spotkaliśmy (ona często podróżuje ja byłem teraz chory). Bardzo ją polubiłem, jest ona naprawdę super osobą. W piątek miałem gorączkę i napisałem do niej głupotę: że jak nie chce się ze mną zadawać to niech mi to napisze bo nie szukam koleżanek tylko kogoś na stałe, a napisałem jej to dlatego że tel nie odbierała, nie wiem co mi odwaliło... . Odpisała że myślała że nie jesteśmy na tym etapie jeszcze a jak robie wyścig to ona odpada i że sam powinienem wiedzieć czy chce fajną dziewczynę czy dziewczynę na już. Odpisałem że napisałem jej to żeby sprawa była jasna że nie chce robić wyścigu, ale wolę widzieć na czym stoję żeby nikt potem pretensji nie miał. Teraz jest obrażona wczoraj zamiast ją przeprosić to jeszcze normalnie rozmawialiśmy choć w jej głosie już słyszałem że nie jest taka wesolutka jak zwykle, nie sądziłem że się tak obrazi o to :(. Co robić nie chce jej stracić, za bardzo mi zależy na niej.

Gość Głupi ze mnie facet
Pomoże ktoś?

Gość beeecia
na Twoim miesjcu dalabym jej teraz sporo odpoczynku od siebie....hmm tylko to pomoz, zeby nie pomyslala ze jestes jakims natretem..ale z drugiej strony gdyby wiedziala,ze chce sie z Toba spotykac to raczje by tak sie nie zachowala

Gość ktos kto sam nie wie czego
chce raz taki za chwile inny moze nie trafiłes na te twoja moze jak ta swoja to i twoje zachowanie bedzie inne odpusc

Gość Głupi ze mnie facet
W koncu odpisala ze musi to wszystko przemyslec i odpowie jutro... jutro mam ciezki dzien w pracy fajnie, tak mi tez sie wydaje ze ona nie wie czego chce i nie angazuje sie w znajomosc.

Gość nie kajaj sie tylko wyciagni
j wnioski na przyszłosc

Gość raczej to Ty
nie wiesz czego chcesz wpierw tak potem nie nie jestescie sobie pisani

Gość Głupi ze mnie facet
raczej to Ty no ja też popełniłem błąd ale przyznałem się do tego i przeprosiłem efekt, dziewczyna jest zrezygnowana ze mnie.

Gość Zauroczony

Nie ty jeden .....