Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

25_022

Wybielanie zębów.

Polecane posty

Znacie może skuteczny sposób na wybielenie zębów? Pomijając wybielanie u denstysty, bo drogo trochę. ;)

Gość fajne prowo a jak nie prowo
umyć czasem pastą a nie suchą szczotką:D

Myślisz, że mycie pastą jest bezpieczne? Bo nie wiem, czy ryzykować...

Polecam system Biała Perła. Możesz kupić z tej serii pastę do zębów, żel z aplikatorami albo żel we flamastrze. Naprawdę widać różnicę. Efekt świetny. Z domowych sposobów to mycie zębów sodą oczyszczoną/proszkiem do pieczenie - nie polecam bo strasznie niszczy szkliwo i dziąsła ale podobno efekty też niezłe.

ja czyściłam sodom ( dodawałam troche do pasty bo jest niedobra w smaku) , a ze mam szczoteczke elektryczna o małej głowce , to za bardzo nie dotykały dziąseł . efekty ??/ takie sobie , usuwa jedynie nalot na płytce , ale nie wybiela . polecam po takim zabiegu żel SACHOL na dziąsła ( jest niedrogi , apteka )

Gość skutecznie
to tylko u dentysty. taka prawda. ja mialam szyny wybielajace na zebach, robilam to w klinice dormed. efekt piorunujący, utrzymuje sie juz kilka miesiecy. nie polecam sody/cytryny ani innych takich rzeczy. mogą tak zaszkodzić, że będziecie bardzo długo żałować, że poskąpiliście pieniędzy na profesjonalne wybielanie