Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maż pięknej kobiety

prosić żonę o seks?

Polecane posty

Gość maż pięknej kobiety
wiekszośc facetów z forum pisze ze ich partnerki się brzydzą czy coś w tym stylu- ona nie -ostatnio nawet zauważyłem że przed stosunkiem lubi lampke wina wypic- wtedy cos jest-ale sie nie upija- wiem jak to brzmi ale wole jej tego nie mowic

Gość maż pięknej kobiety
ulisses to lepiej miec 3 razy dobrego seksu w miesiacu czy 15 nedznego?

Gość a może....
To na pewno nie powód porodu, już 3 lata to wystarczający czas aby dojść do siebie. A piszesz, że żona o siebie dba jest piękna osobą, więc może porozmawiaj z nią skoro piszesz, że seks to jedyny problem w związku.

Gość hjkl;kjhghjkl;;p;h
3 razy w miesiącu??????? Jak jakieś dziadki po 60 tce, naprawdę masz problem...

Gość lolitkal\kk\
NORMALNIE SMIAC MI SIE CHCE JAK CZYTAM TAKIE DEBILNE TEMATY. JAK MOZNA SIE ZENIC Z KIMS Z KIM NIE JEST SIE SZCZERYM ? GDY BYM MIALA TAKI PROBLEM TO ZAPYTAŁA BYM JEJ A NIE FORUM. SWOJA DROGA JAK MOZNA UPRAWIAC SEX 3 RAZY W MIESIACU Z OSOBA KTORA SIE KOCHA? JAK JA MIALAM CHŁOPAKA KTOREGO KOCHAŁAM TO W DNI WOLNE OD PRACY I OBOWIAZKOW UPRAWIALISMY SEX 8 RAZY DZIENNIE ,U MNIE JAK NIE MA SEXU MIN 2 RAZY DZIENNIE TO NIE MA ZADNEGO ZWIAZKU A GDZIE DOPIERO SZLUB...DZIECI CZYLI MUSI BYC SEX PODSTAWA, PRZYJAZN( MOWIENIE SOBIE WSZYSTKIEGO ŁACZNIE KOCHANIE MAM GRZYBICE POCHWY SEXU NIE BEDZIE) ZAUFANIE, ITP..WY TO JAKIES BARANY ,PEWNIE MAMUSIE WAS OCHAJTALI BO WYPADALO ZEBYSASIEDZI ZLE NIE PATCZYLI

Ja mogę codziennie,ale mając rodzinę pracę zmianową,żona też pracuje inne obowiązki to czasami nawet przez tydzień się nie widzimy wię piszę 3 razy to czasami dobry wynik

Gość maż pięknej kobiety
własnie od seksu zaczynają sie nasze nieporozumienia- no bo jak sie tutaj zachowac jak ona czesze włosy przed lustrem w czarnej bieliznie i chichocze przy tym słuchając muzyki a ja wtym czasie zeby bym sobie nim wybił. w normalnych zwiazkach- wiadomo- ale ja jakbym podszedł to od razu ta mina..prosty przykład z naszego życia

Gość prosić żone o sex
buaaaaaa pewnie jak idzie kupe to też prosi o pozwolenie

Gość maż pięknej kobiety
lolitka przeczytaj mój post od poczatku szukam porady bo teraz coś sie złego dzieje- przedtem było o.k

Gość lolitkaaap
po prostu juz jej nie kręcisz i cie zdradza z kolega z pracy w przerwie od pracy. szkoda mi cie.idz lepiej na dziwki

Gość a może....
porozmawiaj z żoną, przecież nie wystawia kłów na każde Twoje zdanie o seksie, to normalnie rozmawiać o tym z mężem/żoną. Jak widzicie się rzadko w tygodniu to nie przejmuj się tym, że robicie to rzadko. To norma wśród osób pracujących.Ale porozmawiaj z żoną, dobrze Ci jako kobieta radzę :)

Gość maż pięknej kobiety
oczywiście że z nia rozmawialem- ona po prostu stwierdziła ze jej potrzeby są teraz mniejsze- uważa że to normalne w dłuższych zwiazkach

Gość lolitkaaap
jakiej porady? porady można szukać jak np ugotowac dobry rosól haha gdyby ona Cie kochała sama chciała by sexu, pewnie wyszła za ciebie bo zapenisz jej mieszkanie, utrzymasz dom, dzieci . a sex fajny to ona sobie z romanem w pracy pouprawia. a ty jestes od stabilizacji i zarabiania kasy

Gość a może....
też weź detektywa ? na serio piszę , tak z serca.

Gość maż pięknej kobiety
na 90% nie ma nikogo - chociaż nikt nigdy nie ma takiej pewności.

Gość lolitkaaap
każda kobieta która kocha swojego faceta powtarzam kocha ........MA NA NIEGO OCHOTE ,NA SEX Z NIM. NO CHYBA ZE BOLI JA CIPKA:) ALE TO TEZ MU POWIE BO TO JEST ROWNIEZ JEJ PRZYJACIEL

Gość maż pięknej kobiety
potrafi sie sama utrzymać.

Gość gahahahhahahhaha
Młodzi ludzi 3 razy w miesiącu? On sobie jaja robi?

Gość a moze Twoja zona jest z tych
kobiet,ktore potrzebuja silnych bodzcow,jak ja np,mnie facet kreci rok-gora 2,potem mi sie nie chce i on mi moze przynosic kwiaty,byc kochany i czuly,ale na nic to,ja sie szybko nudze cialem mezczyzny,jego zachowaniami,i nic na to nie poradze,zapytaj ja wprost,bo jesli bedziesz zyl bez seksu,i to pod jednym dachem z kobieta,ktora Cie pociaga i ona tego bedzie unikala wciaz,to niedlugo staniesz sie sfrustrowanym,nieszczesliwym czlowiekiem,a tego nie chcesz przeciez pogadaj z nia -TERAZ

Gość lolitkaaap
LUB MA DEPRESJE ZAŁAMANIE NERWOWE, ZMARW JEJ ULUBIONY KOT, BABCIA UKOCHANA TO SA TEZ WAZNE POWODY O KTORYM ONA POWINA CI POWIEDZIEC CZEMU NIE CHCE CIE BZYKNAC TYLKO NA ODPIERDOL LODA ZROBI ZEBY NIE BYLO

Gość maż pięknej kobiety
pendzior- czytałem - ale ja ja jestem dopiero na początku tej drogi

Gość wwwwwwwwwwwwwww
jestem prawie 4 lata po slubie,ostatni seks byl 2 lata temu. Jestem kobieta i mam dosc

Gość maż pięknej kobiety
oral w w wersji mojej zony nie jest wykonany na odp... i tego właśnie nie rozumie -ona chyba podswiadomie wyczuwa kiedy jestem na granicy i naprawde wtedy jest świetnie. Chyba ze jest tak jak ktos tu opisal ze jej sie nudzi ciało ..moje

Gość do lolitka
8 razy dziennie to co ty terminator masz sztuczną cipe co za brednie