Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maż pięknej kobiety

prosić żonę o seks?

Polecane posty

Pendziorku, to w koncu wyskoczyla z monitora komputera czy z ekranu telefonu... niektore panie chcialyby wiedziec konkretnie :) ja rowniez... jakos nie moge sobie tego wyobrazic, chociaz z wyobraznia specjalnych problemow nie mam ;)

Gość antek_partyzant
Pendzior, "spadaj" na swój wątek, a nie wszędzie autoreklamę siejesz :]

Gość MandM
Moja żona ma taka filozofie życiową, że seks lubi i jest fajny ale po co tracić czas na sex jak można coś innego robić.

Gość maż pięknej kobiety
po rozmowie podobno nie pociągam żony już fizycznie, co nie zmienia faktu że mnie kocha - wie że mam swoje potrzeby dlatego woli rzadko a dobrze- gdyby mnie nie kochała nie robila by tego ze mną. od razu napisze że nie mam brzucha ,waga w normie-po prostu brak chemi z jej strony:( :(

Gość antek_partyzant
może spróbuj spowodować drobne powody do zazdrości? nie mówię tu o jakiejś zdradzie, ale tak, żeby żona zauważyła, że jednak jesteś dla kobiet "obiektem seksualnym"

Gość maż pięknej kobiety
rozwaze twoja rade- nie mam juz nic do stracenia..po tylu latach dowiaduje sie ze jej juz nie pociagam- a ona działa na mnie jak magnes.

Gość może ktoś ..
frida ty stara ruro powiedz ty kiedy ostatnio się zadowalałaś paluchami bo o normalnym sex to możesz tylko pomarzyć.Świetnie podobno ci idzie :)

Na moją powody do zazdrości działały jak płachta na była. Taki pies ogrodnika...

Gość antek_partyzant
oj, zapewne jest 101 powodów, jeden lepszy od drugiego, a najlepszy jest ten ostatni - bo nie

moze ktos, dzieki, poczulam sie skomplementowana ;) o moj seks nie musisz sie martwic. wraz z uplywem lat, staje sie coraz bardziej wyrafinowany. paluszki mam dlugie, szczuple i doskonale umiem sie nimi poslugiwac :) chlopaki, jakos nie do konca wam wierze... albo po prostu wasze kobiety sa zmeczone. moze to brak slonca.. zima jest za dluga :)

Gość ja się dziwię...
jej hobby twoje hobby osobowość, oryginalność (nie mylić z pięknym ciałem) prawdomówność, kłamstwo, hipokryzja? wiedza o sobie i swoim ciele dawca czy biorca? odpowiedz na te pytania w stosunku do siebie i żony

Gość gość
Jest tutaj ktoś, kto ma ochotę na wirtualny seks? Jestem zdzirowatą i wyuzdaną suczką. Kochanie czekam na Twój telefon, zróbmy to razem. Tu znajdziesz moje fotki i kontakt:http://sextelefon.bzykacz.pl/aldona/ Moja cipka czeka na twojego k***ska, chcę wraz z Tobą przeżyć rozkosz. Gwarantuję Ci, że w czasie rozmowy naprawdę się bawię i mam nadzieję, że Ty też będziesz to robił. Mam bardzo sprośne myśli, nie zdziw się, że potraktuję Cię ostro, podnieca mnie dominacja ale jak sobie zażyczysz będę grzeczną suczką.