Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka112233

Ciąża czy nie?

Polecane posty

Gość anka112233

Mam takie pytanie - ostatnią @ miałam 17lutego (w 50 dniu cyklu, mam bardzo nieregularne). Mój narzeczony na początku lutego wyjechał, wiec od tamtej pory nie było opcji zajścia w ciążę. Za to w drugiej połowie stycznia jeszcze była. 26 lutego byłam u ginekologa, miałam badanie, usg dopochwowe - lekarka o ciąży nic nie powiedziała. Widziałaby już coś w 6-8 tygodniu? Do dziś nie widzę śladu objawów nadchodzącej @, a jest już po 35dniu cyklu i objawy powinny być od kilku dni.. Co prawda ostatnio miałam lekko nabrzmiały biust, ale przeszło. Też miałam trochę stresu, mało snu.. Dziś to byłby jakiś 12 tydzień, ale nie mam żadnych objawów ciążowych, żadnych nudności, wahań nastroju, większego brzuszka, wagę mam na tym samym poziomie, co wcześniej. Jest szansa, żebym była w ciąży, czy raczej nie? Martwi mnie ten brak @ i objawów. Ale gin chyba by już widziała i coś powiedziała?

Gość millinn
No a test robiłaś? W 4 tygodniu miałam USG i nic jeszcze nie pokazało,w 6 miałam następne i było już widać,więc raczej nie jesteś w ciąży,albo lekarka byle jaka...12 tydzień ciaży to już powinnaś mieć objawy ciaży,np ból piersi,mnie bolały bardzo. Jesli chcesz się upewnić to idź do pierwszej lepszej przychodni i zrób sobie test z krwi beta hcg,kosztuje ok 30 zł i będziesz wiedzieć w 100 %. ja robiłam. Pozdrawiam!!!!