Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dorciaaa84

Co zakładacie idąc do łóżka?

Polecane posty

Gość roxi.soxi
Lubie pizamki z Intimissimi ;)...

zależy, czy idę sama czy z moim kochanym :P sama lubię wygodę, najczęściej teraz jakieś koszulki które nie uciskają mi brzucha (ciążą), a jak idziemy razem to coś bardziej podniecającego godnego uwagi...

Gość to co lubi On :)
wiem -mało orginalne ale ;) jest wzrokowcem (jak więkoszość facetów) niech ma :):):) a na dodatek pytam co lubi lub On pyta czy mam ;) to czy tamto

Gość Bezimienna26
W koszulce bez majtek

czarna Jesteś w ciąży? Gratuluję kochana i podzielam Twój stan, bo tak się składa, że ja też :)

no to różnie zależy jaki jest wieczór :) Czasami stringi i stanik czasami stringi i jakaś ładna koszulka, czasami stringi, pończochy z pasem, biustronosz i szpilki to zależy od nastroju, a czasami strój uczennicy :P

Gość MocnoZaciekawiona2013
Sam stanik... Jeśli mowa o spaniu. Ogólnie powinno się spać w staniku żeby piersi nie straciły na jędrności ;)

Obecnie 21 tydzień. Czuję się dobrze, najważniejsze dla mnie było to, że mdłości minęły :) A u Ciebie jak?

Ja 34 tydzień, a co najgorsze u mnie to mdłości mi teraz wróciły:o nie ma dnia żebym nie leciała rano do łazienki... pocieszam się tym, żę już niedługo będzie mi się pchał mały na świat...

Mam nadzieję, że u mnie nie wrócą. Dopiero teraz faktycznie czuję, że jestem w ciąży. Brzuszek rośnie, nie w każdej pozycji można się wyspać, ach..

Gość lalajakjjjsjagh7823
koszulka luźna ,majtki jak sie spi samemu to nie wiem jak mozna w staniku brr

Gość ja współzyłam do dnia porodu.
dosłownie--kochaliśmy się w srodku nocy, przerwaliśmy stosunek bo nie miałam już siły(kochaliśmy się na jeźdźca), a za jakąs godzinę--dwie obudziłam się,bo odeszły mi wody:D

Nie napisałam, że coś w tym dziwnego. Po prostu zwyczajnie zapytałam. Nie byłam w ciąży więc nie wiem jak to wygląda jak już się zbliża wszystko ku końcowi.

U mnie dopiero 5 miesiąc, więc do końca jeszcze hoho i troche, przynajmniej tak mi się wydaje. Ale jak tylko mam ochotę na seks, a często mam, to dopadam męża i już :)

Ja mam gorzej trochę bo nie mam faceta przy sobie (pracuje daleko), ale jak tylko jest okazja to go dopadam:) i przyznam szczerze, że gdyby nie brzuszek i nie trzeba było na niego uważać to seks podczas ciąży jest lepszy niż przed :D