Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DJnaUROCZYSTOŚCI

DJ na wesela i inne imprezy okolicznościowe POZNAŃ i woj. Wielkopolskie

Polecane posty

Gość DJnaUROCZYSTOŚCI

Proponujemy państwu usługi w zakresie kompleksowej organizacji imprez okolicznościowych, uroczystości rodzinnych od strony profesjonalnego nagłośnienia, oświetlenia oraz prowadzenia państwa imprez. Jako DJ zadbamy o jak najlepsze prowadzenie i znakomitą zabawę na Waszych imprezach. Posiadamy własny sprzęt nagłośnieniowy i oświetleniowy. Organizując państwa uroczystości, dokładamy wszelkich starań, aby oferowane przez nas usługi były na jak najlepszym poziomie i by zapadły państwu w pamięci na długie lata. DJ na uroczystości zaprasza do zapoznania się z ofertą. W razie jakichkolwiek pytań prosimy o kontakt, chętnie odpowiemy. Kontakt: djnauroczystosci@gmail.com djnauroczystosci.pl.tl

Gość gość
Korzystając z okazji ja chętnie podzielę się miejscem, w którym organizuje wspólnie z rodziną imprezy okolicznościowe. Głównie spotykamy się w parku rozrywki http://www.parkrodzinka.pl/ gdzie spokojnie możemy zająć sie zabawą. Dzieci mają zapewnioną rozrywkę a dorośli przy świetnym jedzeniu mają czas, żeby spokojnie porozmwiać.

Gość fika4567
jeśli chodzi o wschodnią Wielkopolskę to polecam osobiście djwm.pl - Macieja Wilkanowskiego

Gość gość
A czy wyjeżdżacie poza Poznań? Zamierzam zorganizować wesele w hotelu niedaleko lotniska www.uwitaszka.pl i potrzebuję kogoś kto pomógłby mi w załatwieniu muzyki. Wydaję mi się, że bylibyście do tego idealni. Sala jest świetnie spasowana więc miejsca dla was również by się znalazło.