Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bonnie7a

program placisz 50%- zyskujesz podwojnie w invimed

Polecane posty

Gość bonnie7a

Czy ktoras z was korzystala z tego programu ?klinika oferuje in vitro za 5500 zl w zamian za oddanie polowy komorek jajowych innej kobiecie.

Gość kasiaxcv
Tak, ja się przymierzam. Już konsultowałam z lekarzem i mysle ze to dobra opcja. Masz jakies pytania to wal smiało ;)

Gość bonnie7a
Mam duzo pytan:) chodzi mi glownie o to kiedy trzeba sie zdecydowac czy oddac komorki?czy trzeva to zadeklarowac od poczatku czy po punkcji jak juz bede wiedzial ile ich jest? Co w sytuacji gdy uda mi sie wychodowac np.tylko 3-4 jajecza,czy tez musze wtedy iddac polowe?czy moge podchodzic do in vitro normalnie bez oddawania komorek jesli wlasnie sie okaze ze mam ich za malo?jak wyglada rozliczenie z klinika? Czy placi sie z gory te 5500 zl czy za kazda wizyte,leki oddzielnie a pozniej oni to wyrownuja ?Mam juz metlik w glowie :)z gory sziekuje za odp.

Gość bonnie7a
Jeszcze jedno pytanie czy rozmawialas o tym programie na wizycie u swojego lekarza czy z P.kierownik kliniki?

Gość bonnie7a
Moze ktos korzystal z tego programu lub zamierza skorzystac?

Gość kasiaxcv
WYbacz kochanie, że dopiero teraz odpisuję. Dużo pytań - musiałabym w invimedzie jak będę zapytać. Co ty na to?

Gość bonnie7a
Dziekuje za odp.Ne rob sobie klopotu .Narazie i tak musze zrezygnowac z invitro bo nie mamy szans ze wzgledow zdrowotnych .Maz musi sie podleczyc .pozdrawiam:)

Gość kasiaxcv
Oj. Podleczyć, w sensie, że chory? Czy jakieś tabletki na poprawę wyników?

Gość bonnie7a
Musi sie podleczyc bo ma kryptozoospermie i nekrospermie.przy tym jeszcze niski testosteron i czeka go operacja usuniecia jadra( po wnetorstwie w dziecinstwie spowodowanym wirusem swinki jadro drugi raz ucieklo do pachwiny).:( Lekarz przepisal mu leki fertil plus po ktorych wyniki moga sie poprawic ,ale o tym przekonamy sie za 3 m-ce (tyle yrwa terapia).wiec pozostaje nam zrobic operacje i liczyc na poprawe nasienia.Takze nie za ciekawie ,ale licze na poprawe.A u ciebie jaki jest powod szykowania sie do in vitro? Gdzie sie leczys?My w Warszawie .