Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość nimfa majowa

zapraszam ze mną na ostatnią prostą - Dieta do 01.05 -piękno i zdrowie na lato

Polecane posty

Gość nimfa majowa

Witam. Od dzis ostatni etap eksperymentalnej diety. Kto ze mną? Ost szansa przed letnią porą. Mam 28 lat i ważę 65 kg przy wzroście 170. Zawsze mialam problemy z utrzymaniem szczuplej sylwetki. Bo wiadomo slodycze, podjadanie, i ogolnie czesty brak hamlcow, nieumiejetnosc zachowania kontroli. Od listopada bylam na wlasnej eksperymentalnej diecie i schudlam po trzech miesiacach 13 kg. Do tego cwiczylam w domu. Teraz chce po raz ostatni podjąć walkę, bo waga ktorą mam nie satysfakcjonuje mnie az tak, zebym mogla normalnie zaczac jesc. W ogole nie znam normalnego jedzenia... bo od prawie dwoch lat motam sie pomiedzy dietą a okresami obżarstwa. Kiedys jadlam normalnie, kontrolowalam siebie. Ale odkąd musiał odejsc mój były mąż, w rezultacie rozwód - kompletnie sie pogubiłam. Musialam sie nauczyc od nowa funkcjonowac w domu, i nie zawsze jest to latwe. Nie ma sensu juz przygotowywanie normalnych posilkow, nikt nie patrzyl mi na rece moglam wiec robic rozne rzeczy - od podjadania, po zjedzenie "konia z kopytami". Od 4 miesiecy walcze ze sobą. Wytrwalam na diecie, znowu jestem szczupla:) boje sie jednak zaczac normalnie jeść. Boje sie ze nie bede umiala jesc nomalnie. Bo chyba jednak waga ktora teraz mam to jeszcze nie jest to. Zeby chciec utrzymac wage musze jeszcze schudnąć. Wiec przede mną ost prosta. Kto mi pomoże?:)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować