Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vicebrolka

polećcie mi jakis fajny kubek niekapek

Polecane posty

Gość vicebrolka

dziecko ma 1,5 roku. mialam z Aventu ale nie bardzo mi pasowal bo sie leje z niego. moze tommie tipie?

Gość pod słońcem toskanii
Niekapków miałam kilkanaście. Można więc uznać, że znam rynek:) Żadnych zaworków bo to mija się z celem. Najlepszy wg mnie kubek na rynku to ten: http://www.jaibobas.pl/akcesoria-do-karmienia/144-explora-pierwszy-kubek-niekapek-z-uchwytami-.html Jak się przechyli to leci napój i dziecko szybko łapie o co chodzi i łatwo może się napić w przeciwieństwie do tych z zaworkmi gdzie trzeb przechylić i jeszcze zassać(bzdura). Poza tym chowa się ustnik i nie trzeba nosić żadnych nakładek na niego. Rewelacyjny.

Gość vicebrolka
ale on jest pewnie mały. tak 260 ml potrzebuje

Gość vicebrolka
ktos pomoze?

Gość ja juz nie pamietam wyniku
a ja sobie chwale z Canpola kubek z zaworkiem i twardym ustnikiem, tani, bo kosztowal 18zl z przesylka, a przeszedl wszystkie testy syna ;) do tego myje sie najlatwiej ze wszystkich jakie syn mial, nie kapie z niego, jedyny minus- nie ma tej podzialki czy jak to sie na to mowi linka nie wstawie, wpisz sobie canpol zaworek ;)

A mi jak dotąd żaden nie pasuje, wsystkie mają na zewnętrznych stronach zakrętek pelno jakiś rowków i zgłębień w których zbiera się brud i ciężko to domyć. Ten z Tommee jest fatalny pod tym względem,teraz mamy Canpol i jest lepiej ale nadal ciężko go domyć.

Gość ja juz nie pamietam wyniku
ja tez mam z tym problem, ale ten canpol i tak jest wlasnie jeszcze w miare do mycia, ja uzywam patyczkow higienicznych, no i szczotki do butelek wiadomo