Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kozak27

na podstawie czego lekarz wykrył u was nerwicę?

Polecane posty

Gość kozak27

Bo ja mam wizytę u psychiatry niebawem ale pojęcia nie mam jak takie cos można zdiagnozować?skad on będzie to wiedział?boję się ciągle,ze to nie nerwica jednak a będę walić w siebie psychotropy...Proszę piszcie.

Gość kozak27
odpowie mi ktoś?

Gość no piszcie jeszcze
po wywiadzie z osobą, takie trudne:P

Gość WALER-IANA
na podstawie tego że waliły do nas drzwiami i oknami wszystkie koty z okolicy :classic_cool:

Gość kozak27
po wywiadzie?jakoś nie chce mi się w to wierzyć,jestem niedowiarkiem,bardzo się boję,że wmówi mi nerwicę i będę ładować w siebie silne leki a to coś innego.

Gość carla a ala
U mnie zaczęło się od tego, że nie mogłam spać po nocach,poty, miałam lęki, trzęsiawki i skoki ciśnienia, nagłe z resztą, raptem z normalnego ciśnienia podskakiwało rzędu 180/130, myślałam, że wykorkuję. Zaczęłam od lekarza pierwszego kontaktu, badania krwi, ekg, całodobowy holter i wszystkie wyniki bardzo dobre, więc lekarz zasugerował nerwicę, dała leki uspokajające - hydroxyzynę, za słaba jak dla mnie, poszłam do psychiatry, posłuchał, dał receptę, lekwykupiłam i jak mi ciśnienie trzepło w pracy to pogotowie mnie zabrało do szpitala , nie wiem czy pol tym leku czy po prostu znowu to samo.Poleżałam na kardiologii tydzień, porobili badania, dali recepty na nadciśnienie i afobam uspokajająco. Brałam afobam pół roku, wyciszyłam się i odpukać od 7 lat mam spokój

Gość no piszcie jeszcze
ta, po wywiadzie, a skad lekarzma wiedzieć co tobie dolega:) mówisz co się dzieje tylko szczerze i wyciąga wnioski, jak masz dobre wyniki a cos jest nie halo to tylko na tle nerwowym:)

Gość carla a ala
W zyciu bym nie przypuszczała,że te moje dolegliwości są na tle nerwowym,ja myślałam,że wylewu dostanę, a puls miałam po 150 uderzeń na minutę, czułam, jak mi serce wyskakuje z klaty. Na kardiologii podejrzewali guz chromochłonny nadnercza, bo takie daje objawy, wyniki to wykluczyły. Z psychologiem rozmawiałam dwa razy i dla mnie to strata czasu była, dopiero jak zaczęłam brać afobam i leki na nadciśnienie to mi pomogło

Gość Wioleta23
Ja na na nerwice lękową lecze sie od miesiąca, dostałam leki od psychiatry i czuje się jakbym tej nerwicy już nie miała :) Nie ma sie czego bac :)

Gość adelajma
na podstawie zachowania i bóli nie uzasadnionych fizycznie. Byłam płaczliwa, miałam uderzenia gorąca, bolał mnie brzuch(miałam wszystkie badania i było ok ) więc to na tle nerwowym.

Gość anka skakanka:)
ja mam to samo, codziennie jest mi niedobrze, chce mi się wymiotować, serce czasem szybko bije i puls podwyższony i to najczęściej gdy odpoczywam, uderzenia goraca, zawroty głowy, napady placzu... ale jeszcze nie bylam u lekarza, wsytdze się bo mieszkam w malym miasteczku a wiecie jak to jest.....

Gość 5 1 5
szczekałem na matke :/ przepisał mi leki i już jest o wiele lepiej

Gość do carla a ala
ja terz miałem podobnie tylko ze mnie wyleczyło akumpktura a jedna znam osobe co miodek jadła i terz sie wyleczyła

Gość kozak27
ja mam właśnie takie objawy jak piszecie,że zawroty,prawie codzienne mdłości,kołatania,ścisk mocny w skroniach i szczęce,czasem nie mogę spać,coś okropnego.Czuję się tak codziennie już od 3 tyg.Badania wszystkie ok.

Gość kozak27
ludzie piszcie jeszcze swoje przypadki