Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Luis joen tei

Nie wiem w co sie ubrac na święta;(

Polecane posty

Gość Luis joen tei

Mam 2 miesięczne dziecko i mam jeszcze troche kg po ciązy tzn 60kg na 168 wzrostu. Brzucha prawie juz nie mam ale uda grube. No i nie wiem w co się ubrac na 1 dzień swiąt jedziemy do teściów, będzie ciała rodzina, wypadałoby elegancko. W bluzki się mieszczę ale w spodnie nie, poza tym zle się czuje w spodniach bo mam spory tyłek. Nie chce kupowac nic nowego bo się odchudzam i pózniej mi się to nie przyda. Mam takie fajne sukienki- tuniki coś ala nietoperze ale to wszystko cienkie materiały. Gdyby było ciepło to nie miałabym problemu bo zalożyłabym tą sukienkę i szpilki a tak to do kozaków nic nie pasuje. Bo tu zimowe kozaki rajstopy i cienka kiecka.

Gość ale masz problem:D
:D jak dziecko

Gość Luis joen tei
Może to nie jest problem rangi światowej ale zawsze byłam chudziutka i nie miałam takiego problemu a teraz mam te 7 kg więcej i jakoś nie mogę się odnalezc

Gość Luis joen tei
a poza tym to że mam dziecko nie oznacza, że muszę zapomniec o sobie, swoich potrzebach i wyglądac jak kopciuch.

nikt tu nie pisze o wyglądaniu jak kopciuszek:D, ale wiesz w czym będziesz najlepiej wyglądać:)

jak masz grube nogi i tylek to wiadomo,ze jakas kiecka, tylko sobie dopasuj kroj i dlugosc

Gość kleoparta,..
To co ci mamy poradzic? Jak nic nie chcesz kupic to masz wyjscie albo isc w dresach albo nie isc;/ ja na twoim miejscu wolalabym kupuc cos chociaz na jeden raz a wygladac ladnie

Gość ojej ojej no poważnie
ojjj żebym ja takie problemy tylko miała :) przecież możesz założyc tunikę nawet jeżeli jest cienka. Ja w domu chodze w krótkim rękawku, a rodzina w domu tez na poewno będzie miała ciepło więc nie ma co myslec nawet....chyba , że masz jakąs sukienke w którą wchodzisz. A pododno duże tylki sa teraz modne hehe

Gość Luis joen tei
mam tych ciuchów całe szafy tylko własnie nie umiem nic dobrac zeby było fajnie i pasowało