Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hopoppppppp

mam wielki problem wchódźccie

Polecane posty

Gość hopoppppppp

słuchajcie współzylam z prezerwatywą w 13 dniu cyklu, nie pekła nie zsunęła sie poźniej miałam uojenia że mogłam zajść, ale dostałam okres ( w 27 dniu cyklu) od 1 dnia okresu biorę tabletki anty jestem na 8 tabletce i dzis zrobiłam test ciazowy a tam cien cienia kreski 2 nie wiem czy nie urojonej... bola mnie piersi... ALE OKRES MIAŁAM NORMALNY BARDZO OBFITY ZE SKRZEPAMI, DO DZIŚ MAM TAKI ŻÓLTAWY SLUZ JAK ZAWSZE PO OKRESIE..... MARTWIĘ SIĘ, dodam że w 24 dniu cyklu bylam u lekarza i stwierdzil ze zbliza sie miesiaczka .....

Gość hopoppppppp
to znaczy?

Gość hopoppppppp
ponawiam????????

Gość hopoppppppp
proszę poradzccie....zrobilam dwa testy , na 1 bobo test 2 kreska ledow widoczna pod swiatlo po okolo godzinie a na drugim po 2 takie coś............ nie wiem co mam myslec skad mialaby byc ta ciaza skoo bylo zabezpieczenie !!! okres normalny!!! do wczoraj w sumie a teraz biorę tabletki, dodam ze pobolewają mnie piersi CZY JA SOBIE TO UROIŁAM? BO PRZECIEZ TO NIE JEST MOZLIWE PREZERWATYWA PLUS DO TEGO STOSUNEK PRZERYWANY NORMALNY OKES A TERAZ TO....

Gość hopoppppppp
proszę odpowiedzccie cos

Gość po godzinie?
Przeczytaj insrukcję testu!! Przeczytaj insrukcję testu!! Przeczytaj insrukcję testu!! Przeczytaj insrukcję testu!! Przeczytaj insrukcję testu!! Przeczytaj insrukcję testu!! Przeczytaj insrukcję testu!! Przeczytaj insrukcję testu!! Przeczytaj insrukcję testu!! Przeczytaj insrukcję testu!! Przeczytaj insrukcję testu!! Przeczytaj insrukcję testu!! Przeczytaj insrukcję testu!! Przeczytaj insrukcję testu!! Przeczytaj insrukcję testu!! Przeczytaj insrukcję testu!! Przeczytaj insrukcję testu!! Przeczytaj insrukcję testu!! Przeczytaj insrukcję testu!! Przeczytaj insrukcję testu!! Przeczytaj insrukcję testu!! Przeczytaj insrukcję testu!! Przeczytaj insrukcję testu!! Przeczytaj insrukcję testu!! Przeczytaj insrukcję testu!! Przeczytaj insrukcję testu!! Przeczytaj insrukcję testu!! Przeczytaj insrukcję testu!! Przeczytaj insrukcję testu!! Przeczytaj insrukcję testu!! Przeczytaj insrukcję testu!! Przeczytaj insrukcję testu!! Przeczytaj insrukcję testu!! Przeczytaj insrukcję testu!! Przeczytaj insrukcję testu!! Przeczytaj insrukcję testu!! Przeczytaj insrukcję testu!! Przeczytaj insrukcję testu!! Przeczytaj insrukcję testu!! Przeczytaj insrukcję testu!! Przeczytaj insrukcję testu!! Przeczytaj insrukcję testu!! Przeczytaj insrukcję testu!! Przeczytaj insrukcję testu!! Przeczytaj insrukcję testu!! Przeczytaj insrukcję testu!! Przeczytaj insrukcję testu!! Przeczytaj insrukcję testu!! Przeczytaj insrukcję testu!! Przeczytaj insrukcję testu!!

Gość hopoppppppp
wiem kochane ze wynik jest nie wazny ze po 5 minutach test suę wyrzuca ale tyle sie nacytalam ze dziewczyny sprawdzaly kilka godzin po i jednak wyszly kreski i byly w ciazy, od stosunku mija dzis 22 dzien. miedzy czasie mialam okres jak wspominałam normalny chyba rzeczywsiscie mam jakies schizy? czy co

Gość hopoppppppp
cała się az ze strachu trzesę :(

jak schizujesz to zrób test z krwi on ci da 100% pewnosci.

Gość hopoppppppp
nie mam jak go zobić..... no ale czy jest to mozliwe??? Miarka co mialas na mysli piszac ze to skutki brania tavletek

Gość hopoppppppp
ponawiam

Gość keule
Dziewczyno, wybieraj, co wolisz: albo siedzisz tutaj, piszesz durne posty i otrzymujesz jeszcze durniejsze odpowiedzi, bo wszystkich, nawet najbardziej cierpliwych, wkurzasz. Albo ruszaz dupe z krzesla i lecisz na bete, albo umawiasz sie prywatnie do lekarza. Masz telefon? To zadzwon do ginekologa i powiedz mu to, co tutaj opisalas. On sie na tym chyba do cholery zna. Boisz sie, ze durnia z siebie zrobisz przed nim? A nie boisz sie ze anonimowo tutaj robisz z siebie idiotke? Slyszalasz o tym, zeby forum badalo ginekologicznie, albo robilo USG? Sluchaj, wiem, ze w ciazy wiele rzeczy sie moze zdarzyc i prawie wszystko jest mozliwe, ale takich przypadkkow jeszcze nie widzialam. Pozdrawiam, sorry za ton, ale moze Cie w koncu ruszy troche

Gość hopoppppppp
słuchaj już pisałam ze nie mam jak isc na betę... pisałam ze byłam tez u lekarza w 24 dniu cyklu.... i stwierdził ze jestem przed miesiączką... kazał mi zrobic test 27 dnia cyklu (14 dni po stosunku ale stwierdzil ze to tylko jak chce bo to strata kasy bedzie, ale zoilam i wyszedl negatywny, po czy zaraz dostalam nomalny okres trwał 7 dni wczoraj jeszcze wydzielały się resztki krwi ze sluzem dziś zolty sluz. od 1 dnia okresu biorę tabletki., poprostu nie chce mi sie wierzyc w to co zobaczylam, przeciez sam lekarz powiedzial mi ze w 99% ciazy nie ma bo bylo zabezpieczenie i do tego partnet nie doszedl we mnie...no to jak dostalam okres to spoko ulzylo mi... a dzis zostal mi jeden test a mowie zrobie sobie a tu takie cos.....masakra..... to chyba rzeczywiscie sa moje urojenia. wiem ze na forum nikt mi nic nie powie ani nie zbada ale naprawde zmartwilam się bo przeciez to jest malo logiczne zebym mogla byc co nie???

Gość hopoppppppp
właśnie byłam w aptece kupiłam test wyszedl NEGATYWNY wiec to chyba były moje urojenia, jak myslicie

Gość ty uwazaj nic nie odbieraj nie
tak myslimy ze to byly twoje urojenia,uspokoj sie dziewczyno!!!!!!! mialas okres,bylas u lekarza nic nie wykrylo miesiaczki,wogole kto normalny robi te sty po okresie? normalnie robi sie w dniu spodziewanej miesiaczki!!!!!

Gość hopoppppppp
no właśnie bo odrazu po stosunku uroiłam sobie, że jestem w ciązy... a mam już dzieci (2) i narazie nie planujemy 3, poprostu to strach.... dlatego byłam u lekarza ale powiedział to co pisałam nie wiem co mnie tknęło na te głupie testy! tylko znow zaczełam sie ac i sobie urajać ciaze , bo przeciez kadza z nas wie ze przy zabezpieczeniu w postaci prezerwatywy plus do ze nie doszedl we mnie to szanse na ciaze sa malo realne. dostalam okres . biore tabletki a schizuje. mysle ze 23 dni po stosunku test by juz chyba raczej wyszedl co nie:)??

Gość mamapatrycji2l
po godzinie od zrobienia testu wyniku sie nie sprawdza tylko okolo po 5 minutach na opak9waniu pisze ze po okolo godziny nie odczytuje bo moze byc falszywy

Gość nie jestes w cia
zy i tyle, poprostu uroilas sobie

Gość hopoppppppp
wiem o tym .... ale wiele kobiet robilo test i po kilku godzinach wyszla 2 kreska i byly w ciazy.... pewnie to tylko moje urojenia, strach powoduje takie cos.... teraz mineła godzina od zrobienia tamtego testu a jest 23 dzien od stosunku i miedzy czasie jak mowie mialam okres ... dzis jest 8 dzien nowego cyklu wiec naprawde chyba wmawiam sobie bo to nierealne co nie :)?? dziekuje za wszytskie odpowiedzi, zdaje tez sobie sprawe z tego ze zachowuje sie jak dziecko, ale no coz kazdego czasem dopada strach jak czegos bardzo sie boi i sie niepokoi

Gość hopoppppppp
nikt???