Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pigi świnkaa

nie chce ze mna zamieszkać.

Polecane posty

Gość pigi świnkaa

Facet po ponad 2i pół roku związku nie chce mieszkać razem ze mną.O co chodzi?Wydaje mi się,że w takim razie nie jestem tą jedyną,wbrew jego zapewnieniom.Chyba chce zakończyć związek.

Moze jeszcze nie dojrzal. A gdzie mielibyscie zamieszkac i jak mialyby wygladac rozliczenia finansowe?

Gość pigi świnkaa
Mieszkać u mnie.Mam swoje lokum.Płatności po połowie.Albo on świadczenia a ja jedzenie chemie itp.Albo odwrotnie.

Gość pigi świnkaa
Chyba,że naciskam za bardzo wg niego.Ale nie wydaje mi sie.Miłoby było razem dzielić codzienność.

Gość pigi świnkaa
Nie wiem jak to będzie,gdy tylko zaczynam ten temat,mój A nie chgce go kontynuować,albo szybko zmienia temat.A najczęściej słyszę,że on jest teraz zmęczony, pogadamy kiedy indziej.Co robić?

Moze nie jest jeszcze gotowy,albo tak jak napisal Maciek B. jeszcze nie dojrzal. Byc moze tak mu jest wygodnie

Gość silnik audiiiii
Imho,jemu jest dobrze tak jak jest,tzn mieszkacie osobno,jak chce spokoju to idzie do siebie.Jak chce sie spotkać,to przychodzi. Wygodny układ.Nie liczyłbym na jakąs odmianę.

Gość pigi świnkaa
Możliwe , że nie dojrzał,ale kiedy dojrzeje,w wieku 50 lat?Teraz ma 41. Czarno to widze.

Gość jtfdtytxydrc
Że jak?

W tym wieku to zaczyna byc odwrotnie. Pewnie przyzwyczail sie do spokojnego zycia, a Ciebie traktuje jako rozrywke.

sory ale nie jesteś tą jedyną gdybyś była to nie mógłby się doczekać aby przy zasypianiu przytulić się itp... chyba, że szykuje jakąś niespodziankę w stylu duży dom na wsi

Gość pigi świnkaa
Czarno to widzę. On mieszka z matką.Ojciec wyemigrował jak A. mial 9lat. Domu na wsi raczej nie buduje :)Martwie sie.

Gość Heniu
Faceci mieszkający z matkami to przeważnie psy na baby i nieźli ściemniacze. Ja bym uważał na takiego. Postaw sprawę jasno - mieszkacie razem albo niech poda jakiś rozsądny powód, dlaczego nie?

Gość pigi świnkaa
Porozmawialiśmy.Właściwie już wiem wszystko.

Gość pigi świnkaa
1.Nie wie czego chce od zycia. 2Przeraza go wizja rodziny i dzieci,bo cytuje;. czulby sie jak w klatce. 3.Wlasciwie,to co bysmy u mnie na codzien robili 4. Chce sie dalej doksztalcac zawodowo. 5.Tą propozycją go osaczam.

Gość pigi świnkaa
No i plakac mi sie chce i jestem w szoku.To juz koniec.

Gość ZS ocipiałeś?
Opanuj się, człowieku!