Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okilezana

w jakim dniu?

Polecane posty

Gość okilezana

W jakim dniu test wykazal wam najszybciej ciaze?Ja staram się z mezem o dziecko dokładnie 13 dni temu,kupilam dzisiaj test i wyszedł pozytywny :))))

Gość mama sama.....
w dniu spodziewanej miesiączki która nie nadeszła

Gość okilezana
zastanawiam się dlaczego tak szybko wyszedł pozytywny.Jesli pojawila się druga kreska mogę już mieć pewność ze ciaza?

Gość Bądź sobą
pytasz o to czy mógł się pomylić? Nie :) Myli się tylko w wypadku, gdy ciąża jest, a on pokazuje, że jej nie ma :) nie pokaże 2 kresek gdy nie ma ciąży :)

Gość Bądź sobą
ale na tak wczesnym etapie zrób beta hcg, ja dobrze że poszłam do lekarki z wynikiem, bo dzięki temu szybciej było wiadomo, że dobrze przyrasta i że wszystko dobrze się rozwija.

Gość okilezana
do lekarza jeszcze się nie wybieram bo na pewno nie będzie widzialPojde tak za dwa tygodnie.W sumie na bete nie chce mi się isc,odczekam te dwa tygodnie,zrobie jeszcze w przyszłym tygodniu jeden test.Ale się ciesze :) Druga kreska bardzo wyrazna i dosyć gruba.Maial ktoras z was podobnie ze w takim czasie i tak gruba krecha :) ?

Gość dodam do tego tyle
do ost wpisu, bete zrob koniecznie i w ciagu 2 dni powtorz, wteyd bedziesz widziec czy odpowiednio przyrasta(powinna przyrastac ok 2krotnie)!!!! same 2 kreski to nie wszytsko! choc gratuluje! ale wiem z doswiadczenia ze test wskazal ciaze, beta niska, a tydzien pozniej poronienie bo jajo plodowe bylo puste!! beta to maly koszt zrob sobie.

Gość Bądź sobą
nie chciałam tego tak brutalnie pisać :) ale faktycznie coś mi się kiedyś nawet o uszy obiło, że kobieta może być w ciąży, nie wiedzieć o tym i gdy przychodzi miesiączka wtedy jest poronienie samoistne czy jakoś tak i że często jesteśmy w ciąży, nie wiemy o tym i nawet nie wiemy że poroniłyśmy, to jakoś się specjalistycznie nazywa, ale ja nazwy nie pamiętam :)

Gość lemele
a mi test nie wykazal nic, 3 dni pozniej juz wykazal, z krwi 8 dni od 1 testu okazalo sie, ze 6 tc :)

Gość dodam do tego tyle
badz soba to sie nazywa ciaza biochemiczna czyli puste jajo plodowe

Gość mnie 7 dni po stosunku
pepino

Gość mnie 7 dni po stosunku
ale pisanie ze beta to mały koszt to przesada. Beta u mnie kosztuje 30 zł a że sama beta nic nie mówi tylko jej przyrost więc trzeba ją zrobić minimum 2 razy a to już 60 zł. To zdecydowanie nie jest mały koszt jeśli się to porówna do kosztów testów ciążowych. Wcale nie odradzam robienia bety, tylko stwierdzam ze to nie jest taki mały koszt.