Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego?????

dlaczego?..?

Polecane posty

Gość dlaczego?????

Co może być przyczyną pojawienia się u mnie żółtych nie śmierdzących upławów, które zostawiają mocno żółty ślad na majtkach. Mam 17 lat, nie współżyję i zawsze wszystko u mnie tak samo - więc co i jak. co mam zrobić, pójść z tym do ginekologa. pytam bo może miała któraś tak podobnie.

Gość PrincCesS
Możesz nawet mieć grzybice.. Mogłaś ja złapać załątwiajac sie w publicznych toaletach: szkoła, cantrum handlowe czy cos. ja tez to miałam ale zapisaną miałam maść i juz jest ok :)

Gość ponieważ... - ...
Bardziej to wygląda na infekcję bakteryjną niż grzybicę i powinnaś udać się do ginekologa. Przyczyna może być nawet tak prozaiczna jak np. podrażnienie od stringów, które przerodziło się w infekcję. Spróbuj przez 7 dni ale na noc aplikować sobie invag dopochwowy, który uzupełni i odbuduje florę bakteryjną pochwy.

Gość ciekawski george
może fizjologia a może infekcja. Inny niż zwykle zapach i kolor upławów to powód żeby rozważyć wizytę u lekarza. Ja miałam kiedys żółte upławy ale tez swędzenie i była to grzybica.Dostałam gynazol na receptę i provag-bez recepty.Pomogło i nie miałam nawrotów-ale wiesz-nikt Cie nie zdiagnozuje przez forum.U mnie to była grzybicy ale u Ciebie może być coś zupełnie innego...