Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nefretetee

gdzie kupujecie tenisówki 2 latkom>

Polecane posty

Gość nefretetee

chodzi o buty do biegania po dworze. ? w bartku bylam to po 60 zł byly

Gość mamamma niedlugo sammmaa
ja swojej kupuje w boti.sa po ok.30zł.

Gość chjkghj
Ja kupilam ostatnio w ccc

Gość w ccc za jakieś
15 zł kupowałam. Nie wiem po ile są teraz. Wiem ze z befado widziałam w sklepie maraga kids za 60 zł tenisówki. Paranoja.

Gość nefretetee
befado tez oglądalam ceny kosmiczne po 79 zł.sandałki. gdzie mam szukac w w ccc za 15 zł?? ja tam widzialam od 50 zł w zwyż

Gość ale ty oglądałaś adidaski czy
tenisówki? Bo tenisówki są w takich koszach jak kapcie i klpaki i one są po max 25 zł, ale dziwne ze adidaski są po 50 zł? Ja kupiłam 5 latkowi za 39 zł adidasy kilka dni temu w ccc, a rok temu dla 18 miesiecznej córki zimowe butki za 29 zł. Sa tam też i takie po 150 bo teraz jakieś oryginalne sportowe też sprzedają ale ja patrze na te tansze zawsze bo dzieci mi je bardzo zdzierają. Kilka razy kupiłam takie za 150 zł i tak samo się rozleciały jak te po 40 zł. Już wiecej nie robie takich glupich wydatków.

Gość zonaKraka
Trampki zwykłe w zeszłym roku kupowałam w H&M na wyprzedaży za 20 zł, myślałam że się rozlecą ale były dobre do końca a synek lubił. Widziałam że w Decathlonie mieli za kostkę za 40 zł, i fajne bo jednokolorowe, nie lubię takich pstrokatych.

Gość jdgksjkd
Ja w tamtym roku dla mojej 2 latki kupiłam w H&M i chodziła długo , były często prane i stan nadal dobry, a na lato kupiłam jej w ccc takie ala cross i chodziła całe lato dzień w dzień i nadal można używać

ja kupuję trampki w H&M - bardzo wytrzymałe. Mało tego jeszcze na allegro je potem sprzedaję :) W tamtym roku miałam też Conversy i mówiąc szczerze żal mi ich było na podwórko zakładać córce, w tym roku też kupię w H&M - mają fajne kolory na ten sezon.

wszedzie gdzie sie da kupywalam dla malych dzieci obuwie do atania po podworku, bez znaczenia co do za sklep, jaka marka czy nawet bazar/stragan Jak wpadla mi w oko odpowiednia numeracja to chwytalam i zadnego zachodu z tym nie bylo