Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katrina2334111

obraczki slubne

Polecane posty

Gość jejejjejejejejejejej
podobno się szybciej niszczą niż polerowane

Gość dodam do tego tyle
wg mnie-zaznaczam to moje zdanie-nie kupilabym obraczki z kamieniami-to wyglad ajak pierscionek!! obraczka to obraczka! po co ja na sile ozdabiac???znajoma tez taka wybrala, miala 3 kamienie i do dzis zaluje ze nie wziela prostej bez cudowania!dlaczego? bo ciezkie kamienie sprawiaja ze obraczka obraca sie na palcu i zamiast widziec kamienie u gory palca to one lądują od strony wnetrza dloni.....twoje sa ladne ale uwazam ze przesadzone,:)

ja am bardzo podobne tez płaskie frezowane tylko kamienie mam na srodku przez całą długość a mąz ma bez kamieni ... Po pięciu latach mogę stwierdzic ze nie żałuję nic mi się nie obraca i jest wygodna no może jedyne co to jak zagniatam ciasto drożdżowe to resztki się tam dostaja i zawsze muszę ją czyścic albo po prostu zdejmować .

Gość piękne!
śliczne są

Gość TakaONA89
Ja mam obrączkę z trzeba kamyczkami i nie zamieniłabym jej na żadną inną, wiadomo że są to malutkie kamyczki, żeby mi nie wystawały ponad obrączkę :P Te, które wkleiłaś są bardzo ładne :)

Gość gość
Nasze obraczki będą jedyne w swoim rodzaju nikt takich nie bedzie miam i poeiem wanm wiwcej nie bedziemy mieli ich z typu firm APART czy YES czy inne pobodne znane firmy tylko z firmy ktora my znamy i nie bede miwila jakiej zeby ktos sobie nie sciagnal obraczek a maja naprawde sliczne 100 razy ladniejsze niz te jubilerskie itd a wiedzcie wydalismy na nie 10 mil zł a warto bylo naprawde pewnie cena was przerazilaa ale mnie stac na tego typu wydatki jestem mega bogata i dla mnie to nie ma znaczenia powiem wam wiecej wydalismy do tej pory na slub i wesele uwaga 900 milionow zł a to jeszcze nie koniec przygotowan slub w 2014r