Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podryw - co teraz

podryw - co teraz

Polecane posty

Gość podryw - co teraz

mam 15 lat, nigdy nie miałam chłopaka. spodobał mi sie kolega z klasy po paru rozmowach :D jesteśmy w klasie 1.5 roku, wczesniej nie zwracalam na niego uwagi, sama nie wiem czemu. teraz gadamy codziennie, ale mniej niż 5 minut(sytuacja czasami pozwala na więcej, np. na religii gadamy nawet 30 min). on nie siedzi ze mną w ławce, tylko czasami przedemną, za mną i wiadomo nie na każdej lekcji możemy swobodnie pogadać. Gadamy na luźne tematy, motor, siłownia, szkoła. Patrzę się na niego caly czas ukradkiem, on zresztą na mnie też spogląda. Często odwzajemnia uśmiech. Jest miły dla innych dziewczyn, taki typ że po prostu z każdym się zadaje. Ja się zadaje z 3 osobami, z reszta klasy troche mniej, bynajmiej nie jestem nie lubiana czy coś. Ja tak czuje, że on wie co jest na rzeczy. Nie wiem gdzie dokładnie mieszka, on wie gdzie ja mieszkam. Co teraz mogę zrobić, chce żebyśmy się bardziej zbliżyli , prosto z mostu, jak zdobyc chłopaka?

hej :D zorientuj sie czym on sie interesuje, moze chodzi na jakies kolka czy inne zajecia pozalekcyjne? wtedy moglabys "przypadkiem" sie zapisać, poznac go blizej. Albo napisz do niego , popros o jakas pomoc np w lekcjach.Wszystko powolutku az do celu , nie okazuj mu na poczatku zainteresowania bo nie wiesz jaki jest i czy go to nie sploszy. Powodzenia:)

Gość podryw - co teraz
jego zaineteresowania: motor i siłownia. przejażdzke na motorze mi proponowal i odrazu zmienil temat. silownie mi odradzil, twierdzi że chudną od tego cycki, a wiem ze moje sie mu podobają :D oboje z nauki jesteśmy tacy sami, ani on mi nie pomoże ani ja jemu

Gość RRTEtertet
tobie potrzebny jest mężczyzna 30letni, a nie jakić chłopczyk

Gość podryw - co teraz
mam 15 lat -.-