Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aabbccddeeff

dyskryminacja małych ślubów

Polecane posty

Gość aabbccddeeff

Od kilku dni próbuję znaleźć w sieci zaproszenia na ślub. Jak już mi się coś spodoba, to okazuje się, że trzeba zamówić co najmniej 20 i więcej zaproszeń. Poniżej tej liczby zamówień nie przyjmują. Ja potrzebuję 11. Cóż to tylko dowód na to, że jak ktoś nie che mieć wielkiego weselicha, to problemów będzie miał więcej, niż gdyby robił show na 200 osób :(

Gość nieduża
Może poszukaj w jakimś sklepie stacjonarnym, dewocjonaliach itp? Wiem, że u mnie sprzedają w mniejszych ilościach w takich sklepikach. Przez internet gorzej..

11 zaproszeń? A nie możesz znaleźć drukarni, która wydrukuje Ci zaprojektowane przez Ciebie zaproszenia?

Gość aabbccddeeff
No własnie nie, bo im się nie opłaca :( Słowo daję, pójdę do jakichś warsztatów terapii zajęciowej żeby mi zrobili. W moim mieście są takie i wiem, że robią nie tylko kartki świąteczne ale i zaproszenia. Uprzedzam opinie: zaproszenia są eleganckie, schludne, czyściutko wykonane. Przynajmniej swoim dam zarobić. A że nie będą laserowo wycinane - w końcu na zaproszeniach świat się nie kończy. No nie:))

Gość ksjkjkkkdkkjdkjdksjkskjsdjskdj
w ostateczności zamów te 20, najwyżej przepłacisz za 9 zaproszeń. Ale myślę, że gdzieś na pewno Ci wydrukują

Gość KropkaStopka876g
Z ciekawości, ile kosztuje te 20 zaproszeń. Tak średnio. Zastanawiam się czy nie byłoby warto zacząć takich wykonywać. Tylko takie ręcznie robione.

Gość didi 2345
zamow na alegro, tam naet 1 szt mozesz kupic

Nie warto. Policz, ile wyniesie cię kupno półproduktów do wykonywania zaproszeń. Musiałabyś celować albo w grupę baaardzo zamożną, którą stać by było na zaproszenie warte 10-15 pln za sztukę, albo w grupę, która potrzebuje mniejszą ilość. Jak nasza autorka.

Gość ftvgdtrgvtrgv
zróbcie sami zaproszenia mój mąż sam robił w Corelu , wstawił tam naszą fotkę, piękny wiersz ciekawą czcionką w środku, wydrukowaliśmy na drukarce laserowej, polecam

Gość aabbccddeeff
Ceny zaproszeń wahają się od 1 do 8-9 złotych. Wszystko zależy od firmy i wzoru. Nie jest też wcale powiedziane, że im droższe tym ładniejsze... Osobiście do szaleństwa doprowadzają mnie te wszystkie koraliki, kwiatuszki, KOKARDKI. Te ostatnie są wszędobylskie po prostu :)