Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamadwulatka198428

co to to na jego cialku :(

Polecane posty

Gość mamadwulatka198428

Hej dziewczyny, moj synek ma ciele wysypke taka kaszke. Zaczelo sie w sobote rano ale w piatek sobie ubzdural sweter bez koszulki welniany i jak zobaczylam zaczerwienione plecki to pomyslalm ze to ten sweter. Nawilzylam i ok. Ale wczoraj jak rano wstal to wygladalo to juz jak konkretna wysypka, kaszka, suche to. I na bank zaczelo go swedziec bo drapal sie strasznie, szybko zaczelam smarowac kremem a swedzenie i nawilzajacym. A dzisiaj rano to juz ma na plecach, caly przod, szyjka, raczki ale nie dlonie, nozki juz na wieczor z tylu tez. Twarz nie. Do lekarza mam jutro ale zaczynam panikowac ze to jakas szkarlatyna bezobjawowa czy cos? No nie moze chyba byc alergia bo jak pomysle wstecz no to nie ma czego nowego co go moglo nagle uczulic. Pomocy!!!!

Gość jestokok
Też pomyślałam o szkarlatynie ale przy niej chyba jest wysoka gorączka itp.więc trochę nie bardzo.Może coś go uczuliło?? nowy proszek do prania,płyn do płukania,mydło,szampon? nic nie zmieniałas??

Gość natmik
moja córcia raz tak miała jak jej w nocy za gorąco było to wyszła jej taka wysypka na ciałku, zeszła sama po 2 dniach

Gość mamadwulatka198428
Nic nie zmienilam, od lat uzywam tych samych proszkow, szamponow, mydel itd.mam sprawdzone i nie lubie innych ;-) a co do za goraco - moj maz noca lubi chlodno wiec max 17 stopni mamy, maly spi w bawelnianej pizamce 3/4 spodnie i krotki rekaw ood cienutka kolderka i kocykiem, jak ja bo ja tam lubie cieplej niz maz. A zreszta to by wskazywalo na potowki a to znow zupelnie inaczej wyglada. Ta szkarlatyna mi do glowy orzyszla bo on jakby sie ..swieci? Nie wiem jak to opisac. Dzieki za odp, jutro zobaczy sie u lekarza.

Gość hshds
17 stopni i to maksymalnie dla dziecka to masakra jakas