Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niby ta oziębła

ile razy mozna pokazywac jak to się robi

Polecane posty

Gość niby ta oziębła

zaraz sie porzygam jak czytam te wypociny na temat ozięblości kobiet- NIGDY ale to NIGDY kobieta nie zrezygnuje z seksu jak poznala co to orgazm. Jeżeli piszecie że Wasza nic a nic nie czuje to jesteście do DUPY- raz jej pokażesz a potem sama będzie prosić. Wydaje wam sie ze jesteście tacy dobrzy w łóżku a tak naprawde...

Gość nuttertools
o co ci chodzi?moja nie jest oziębła

Gość niby ta oziębła
czytaj ze zrozumieniem to do tych co jęcza ze zona im nie chce dac a oni tacy niby wspaniali

Gość powiedział,
bo jak ma niskie potrzeby to nie daje codziennie.

Gość niby ta oziębła
nie ilość lecz jakość!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A gówno prawda. Jak mnie facet do siebie zniechęci albo mi się po prostu znudzi to żeby mi dawał mega-orgazmy wcześniej, to przychodzi chwila, ze jest po ptokach.

zakładam że autorka pisze o seksie w małżeństwie- więc jakby każdemu miało się od razu tak znudzic...

niby ta oziebla, ma pewnie ok 19 lat :) i wie wszystko najlepiej

A dlaczego mąż się nie może znudzić? Myślisz, ze fakt podpisania papieru w urzędzie gwarantuje brak nudy? Właśnie wiele kobiet się "odkochuje" po ślubie kiedy zaczynają mieszkać razem i zaczyna się proza dnia codziennego. Ja sama po urodzeniu dziecka, którym w 95% zajmowałam sie sama ponieważ mieszkałam z dala od rodziny miałam już takie chwile, ze zamiast orgazmu wolałam się po prostu wyspać. W końcu minęło i życie seksualne wróciło do normy, ale co, jeżeli by nie wróciło? Co jeżeli musiałabym wrócić do pracy np? Orgazm nie jest gwarancją niczego.

Gość niby ta oziębła
Kto mnie wyrucha ? :)

no wlasnie ..." kto mnie wyrucha"- jak to widze, to mam jedynie sluszne skojarzenie .... moj "kawiarniany tatko" znowu sie nudzi ;)

Gość nuttertools
myślę że do wyruchania znajdziesz wielu na początek a puzniej powiedzą że jestes oziębła