Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olus1993

Ciąża czy miesiączka?

Polecane posty

Gość Olus1993

Witam. Jestem w kropce. Zastanawiam sie czy jestem w ciazy czy tez nie. zaczne od tego ze do 13 dc i od 17 dc do teraz wspolzyje z narzeczonym bez zabezpieczenia. Jestesmy gotowi na dziecko ale jakos specjalnie sie nie . Mam dziwne objawy. Wsztstko wyglada jak przed okresem, bol podbrzusza choc to raczej juz jak dostaje okres, bol piersi lecz podwojony. Ale wiem ze roznie bywa wiec nie pomyslalabym o ciazy, gdyby nie to, ze takie objawy mam juz prawie 3 tygodnie. Na poczatku oczywiscie wszystkie objawy byly lagodniejsze lecz z czasem sie nasilily. Na dodatek mam ciagle podwyzszona temperature ponad 37 stopni i od wczoraj widze dziwne zyly naokolo piersi, bardziej widoczne po bokach i pod piersiami. I wlasnie tam najbardziej bola. Czuje jakby wazyly tone. Dzis jest 31 dzien cyklu. zazwyczaj miesiaczke dostaje 30 dc. w tamtym miesiacu mialam tylko problem gdyz nie moglam wcale dostac miesiaczki i zazywalam luteine. Oczywiscie nie licze tego jak opoznienie miesiaczki bo regularnie to mozna dostac do 32 dc okres tak mi mowil ginekolog. Czy ktos z was moglby mi poradzic czy to moga byc objawy ciazy? a moze ktoras z was miala taka sytuacje? z gory dziekuje za odpowiedzi.

Gość Olus1993
Dodam ze od prawie 2 tygodni mam metny sluz. Nie klei sie. Jest sliski i bialy. I jest go dosc duzo a przed okresem zawsze mam sucho.

Gość Olus1993
Proszę o odpowiedzi

Trudno powiedzieć, bo objawy pasują zarówno do ciąży jak i nadchodzącego okresu, ja na twoim miejscu zrobiłabym po prostu test, może rozwiałby wątpliwości

Gość jola19
bete hcg z krwi zrób . wykaze juz ciaze

Gość Olus1993
Dziekuje za odp. Boje sie tylko ze bedzie tak jak w poprzednim miesiacu ze zrobie test bedzie negatywny a miesiaczki nie bedzie. Tylko ze teraz mam objawy a w tamtym miesiacu nic.