Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Odchudzającaa20

Pora się OGARNĄĆ.. !!! 26.03.13r. --> Zapraszam do walki :)

Polecane posty

Gość Odchudzającaa20

Przykro mi to przyznać, ale jestem rozczarowana i zawiedziona samą sobą. Zaczęłam chodzić na basen trochę mniej jeść, zaczęłam już lepiej wyglądać, jędrniejsza skóra, mniejszy brzuch i cellulit dużo lepsze samopoczucie. Teraz zaczęłam chodzić do nowej pracy, odstawiłam anty mam problem z okresem, od tygodnia czuję się napuchnięta, brzuch mi wywaliło i ze stresu zaczęłam więcej jeść. Do tego z rana nie mam czasu więc odbijam to sobie wieczorem. I mam kilogram na plusie, niby nie dużo ale czuję się fatalnie, do tego te święta.. Wiem że sama się nie zmobilizuję dlatego postanowiłam założyć topik, muszę się zabrać za siebie za chwilę się ciepło zrobi a ja nie mogę tak wyglądać. Wybieram się na wakacje za granicę do tego 20 kwietnia jadę na 18 do kuzyna a 5 maja mam komunię. Więc chce wyglądać olśniewająco.. Przyłączy się ktoś ??

Gość Odchudzającaa20
Moim celem jest od juta zacząć zdrowiej i mniej jeść, ograniczyć słodycze, powrócić do wypadów na basen, czekam aż się ociepli wtedy rower i bieganie, mam w planie kupić rolki. Do tego masażer na cellulit, peeling raz w tygodniu i balsam ujędrniający. Może czasem skakanka i gimnastyka.

Gość boniabonia84
witam, ja chetnie się dołącze:) mam do zrzucenia 10 kilo, waże ok 71 kilo

Gość hanka-skakanka
hej :) ja tez się chętnie przyłącze. Muszę schudnać w 2 miesiące 30 kg ;) więc cięzka droga przede mna. Jaki macie plan?