Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna po studiach

czy są jeszcze wolni i przystojni faceci koło 30

Polecane posty

Gość dziewczyna po studiach

?

Gość To ile mają być
wolni 40,50 lat I może jeszcze mają być zdrowi na umyśłe kochac dzieci i oddawać wypłatę co miesiąc??????

Gość no co Ty ---
juz po slubach:)

Gość To ile mają być
A słyszałaś o czymś takim jak zdrowy egoizm? To facet wolny po 30 będzie miał go wprost proporcjonalnie więcej niż facet zajęty po 20tce i taka jest różnica a im starszy tym większy egoista:D

Gość karolina z garwolinaa
nie ma już wolnych fajnych, przystojnych facetów w tym wieku co lepsi w związkach, reszta szkoda gadac

Gość To ile mają być
O ile dojdzie do lubó z wolnym po 30tce! skończone 30 lat bez zobowiązań typu rodzina robi z człowieka kogoś barzo trudnego w obejściu

Gość To ile mają być
Miało być : o ile dojdzie do ślubu z facetem po 30tce! To by musiała być jakaś trzymająca go na dystans kobieta która w krótkim czasie przywróciła by go do życia

Gość no co Ty ---
nie ma co sie oszukiwac najlepsze partie pozajmowane meskie i damskie

Gość ugmkgjticoupgjmt
Sa, ale jak pomysla co by ich czekalo z dzisiejszymi kobietami, to glos rozsadku podpowiada na co ci to chlopie.

Gość kafe to..........
się zrobiła strasznie nudna Zero możliwości podyskutowania Co was tak rozprasza? Co was trapi?

Gość no co Ty ---
Equilibrium w twoim wieku ja jak i wiekszosc znajomych w moim gronie juz bralo sluby

Gość Na co mu to?
A no na to żeby żyć a nie udawać

Gość ugmkgjticoupgjmt
Meczyc sie z kims to juz lepiej siedziec z psem.

Gość ugmkgjticoupgjmt
efe 23. Idealne podsumowanie.

Gość mezczyzna anonim
ja mam 29 lat i raczej już będę sam nie jestem wart miłości

wiem teraz sie zaczynaja zenic :D tak 23-29 :D oczywiscie faceci ale nie ja nikogo nie mam narazie ;)

następnym razem proponuję założyć temat "szukam wolnego fajnego faceta po 30stce" lub w ogóle nie zakładać. poza tym, określenie "przystojny" to rzecz gustu, chyba, że jest się jakimś "misterem" i wygrywa co roku tytuł.

Gość fvscefse
wolę spędzic życie z kotami niż męczyć sięz kolejnym palantem, takim, jakiego ostatnio miałam

i tak wszyscy wiedzą, jak to się skończy. poznaniem następnego "palanta" z nadzieją, że ten okaże się inny, mniej palantowy, albo w ogóle nie palant. czas pokaże. powodzenia :)

a ja chce byc zawsze sam , bo większosc kobiet to puszczalskie szmaty co mają wielu partnerów seksualnych , a ja takich nie szanuje . więc pozostaje zycie w pojedynke :)

Gość gość
Nie wiem gdzie wy tych palantów poznajecie? Większość wolnych ziomków których znam jest normalni goście którzy nie, obracają co noc innej laski i traktują kobiety z szacunkiem. A mimo to żadna ich nie chce tylko dla tego ze nie sa zbyt przystojni.

Gość gość
09:28 No jak nie sa przystojni to chyba nic dziwnego ze nie obracają co noc innej podejrzewam ze część z nich napewno by to robiła gdyby tylko podobało sie laskom. A tak pozostaje im liczyć że jedna poleci na ich pomocność i cieple serduszko..

Gość gość
Przepraszam bardzo, ale co rozumiecie przez słowo "męczyć sie z facetem"? Z reguły to faceci wchodzą w role takiego tatusia który musi fundować rozrywkę rozwydrzonemu dziecku jakim jest jego kobieta. Muszą bajerować, wydawać hajsy na randki, organizować różne formy spędzania wolnego czasu. Do tego znosić wasze fochy, huśtawki hormonalne, brak umiejętności przeprowadzenia logicznej rozmowy. Nie twierdze ze tak jest zawsze, ale bardzo często choćby jedno z tych zjawisk ma miejsce. A jaki wy problem możecie mieć z facetami? Problem jest tylko w tedy gdy nie robią czegoś co wy chcecie i dokładnie tak jak chcecie. Wystarczy że nie zmyje naczyń bo jest zmęczony albo nie zamyka klapy od kibla i juz wielkie larum oh jej, jak ja musze z nim użerać" faktycznie, tragedia w porównaniu do tego co my mam my z Wami

Gość gość
2018.05.16 Tak niestety jest. Kobieta zawsze chce zmienić faceta na swoją modłę wymagając od niego robienia określonych rzeczy. Problem jest wtedy gdy ten tych wymagań sie spełnia bo czasem zwyczajnie nie może. Właśnie wtedy kobieta "użera się z facetem" wtedy gdy ten nie jest takim jakiego by chciała. Mężczyzna stara się akceptować kobietę taką jaka jest, nie wymaga od niej bycia idealną . Chce tylko by od czasu do czasu rozchyliła przed nim nogi i nie robiła tęgo przed nikim innym. Niestety, kobieta samym swoim kestestwem przysparza mężczyźnie kłopotów. Swoimi humorami, zagrywkami, wymaganiami. Ciężko trafic na normalna dziewczynę.

Gość Adam

A ty jesteś jakoś specjalnie ładna że ci przystojny do szczęścia potrzebny? Wątpię, bo nie zakładałabyś tego wątku.