Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja już nie mam siły

Ja jestem w ciąży, a On sobie wyjeżdża

Polecane posty

Gość ja już nie mam siły

na minimum 3 miesiące za granicę do pracy. Jeszcze jakby zarobił tam dobrze, to niech sobie jedzie, ale kurcze grosze przywiezie i mnie tu zostawi :-o

Gość fajnie, że umiesz
A macie inne dochody? Wiele kobiet tak ma, w tym ja zostałam w ciązy sama, w kolejnej ciązy z 18miesięcnym dzieckiem i dawałam rade. Zeby nie było rodziców mam 200km stąd. Trzeba z czegoś żyć. Moja pensja to zamało.

Gość kot_,_ Sylwester
wolalbys zeby z tobą zastanawial sie za chwile czym nakarmic dzieciaka?

Gość jesli ciaza nie jest zagrozona
Ty nie jesteś osobą ze wskazaniem do leżenia, to nie jest zaraz taka wielka afera, że jesteś w ciązy a on jedzie do pracy. Przy okazji, czy on te marne grosze zarobi też bez wyjazdu? Bo zaraz pewnie założysz temat, że wózek, łózeczko by się chciało tylko z czego.

Gość ja już nie mam siły
Tutaj zarobi znacznie więcej i w tym jest właśnie problem. Ale On uważa, że to okazja życia :-o

Dla faceta to ma dwa plusy po pierwsze pojedzie i zarobi więcej niż tutaj. Po drugie ominą go twoje chimery i zły nastrój... przyjedzie na prawie gotowe... same plusy :D

Gość Azazel Pazuzu
po prostu wie, że za chwilę staniesz się wielorybem niezdatnym do niczego a zaruchać by się przydało. No i wyjazd za granicę jak znalazł. Daleko, więc żonka się nie dowie, poza tym nie trzeba będzie przy niej skakać i znosić humorków. No i patrzyć na nią!!! Gratulejszyn. Acha, i szykuj się na pozew rozwodowy; bo jak zasmakuje w tym życiu z dala od znanej i znudzonej już żony, to prędko nie wróci, a jeśli to po to by się rozwieść. Na pocieszenie: nie Ty pierwsza i nie ostatnia :classic_cool:

Gość ja już nie mam siły
Nie jesteśmy małżeństwem 🖐️

Gość Azazel Pazuzu
tym łatwiej będzie mu się z Tobą pożegnać 🖐️

Gość ja już nie mam siły
super 🖐️

Gość Azazel Pazuzu
dont fenk; jor łelkom :classic_cool:

Gość a dziwisz mu sie????
w domu grube, sfochowane babsko a tam piekne dziewczyny, luz i cos nowego. W dodatku nie ejstescie malzenstwem :D Po co ma tu z toba siedziec? Juz po pierwszym poscie widac twoja zachlanna, roszczeniowa postawe. Oby mu sie tam ulozylo z jakas fajna, mila dziewczyna :P