Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytajnkowa??

potrzebna porada sercowa

Polecane posty

Gość Pytajnkowa??

1 randka na basenie - fajnie bylo 2 u niego w domu, pozalam rodzinke tak przelotnie. kupil mi moje ulubione wino, i ogladalismy jakis straszny film, wtedy juz moglo cos byc, ale zachowal sie idealnie, pozniej poprosilam zeby mnie odwiozl. 3 tez u niego, wtedy juz sie kochalismy... milo bylo... pierwszy raz tam zostalam, rano bylo mi troche glupio mijac sie z jego mama w kuchni, ale ona byla bardzo mila. 4 u niego, nie moglam, a on nie naciskal... tez powiedzial zebym zostala, rano on pojechal dp pracy ja do szkoly.... Pózniej nie liczyłam :] Ostatnio napewno pokazal mi wazne dla niego miejsce, bylo ciemno jak tam szlismy wiec prowadzil mnie za reke a pozniej przytuli. poszlismy tez potem na billard, jak para za rece... byli jego znajomi itp. pozniej do niego do domu, rano jego mama zaczela mnie bardziej zagadywac chciala zrobic mi sniadanie... traktowala mnie juz jak stala 'weekendowa' postac w jej domu ;] ale rodzinka mnie lubi... to byla ostatnia niedziela, on pozyczyl mi tez ksiazke swoja, pozniej odwiozl mnie do domu... napisal kilka sms.. i w pon. worcil na delegacje... i nagle mu cos odwalilo... zrobil sie niemily, jak chcialam zeby zadzwonil bo mialam ciezki dzien, to byl niemily, i jeszcze nie halo ze chcialam poprostu pogadac, pozniej pisal bo pisal, ze niby jest ok, ze nic się nie zmienilo itp, w sobote przyjechal nie widzielismy sie, bo chory jest (ale to prawda, ja zarazilam prawdopopodonie) i napisal ze nie wie czy sie w swieta spotkamy bojego tato wraca z Anglii, i pewnie bedzie chcial auto, jak mu napisalam ze ksiazka jest do odebrania(w niedziele) to napisl ze mam ja trzymac oddam mu za tydzien, na moje pytanie czy chcemy sie poznac czy chce ze mna tylko sypiac odp ze to nie jest rozmowa na tel czy sms.... a wczoraj napisal tylko ze on dalej jest chory a w pracy nuda. nie wiem co mam zrobic, bo naprawde mi zalezy.

Najlepiej jak będziesz leżała na wycieraczce jego domu :D:D:D:D:D

Gość Pytajnkowa??
uwielbiam inteligentne odp

Gość abcdefghkobieta
chyba najlepiej jak przeczekasz i nie będziesz mu się narzucać... faktycznie dziwnie się zachowuje, może jak się spotkacie to osobiście Ci to jakoś wytłumaczy...

Gość Pytajnkowa??
pamietam, ze jak dosc niedawno byl chory przez 2 tyg, to tez malo sie odzywal, a wlasciwie nic... z drugiej strony, zawsze jak cos mowil, to tak robil, zawsze byl slowny. ale sama juz nie wiem.

Gość gftjbg
:O

Gość ola wio
ech... za moich czasów nie do pomyślenia, zeby nocować u chłopaka w wieku szkolnym... jak ja się szybko starzeję...

Gość wredniucha101
zapewne matka zrobiła mu awanturę, że nocujesz - była miła dla ciebie, bo pewnie jest kulturalną osobą - ale wierz mi - nie ma o tobie dobrego zdania i założę się, że nie życzy sobie twoich wizyt w swoim domu i dobitnie mu to powiedziała

Gość ola wio
coś też mi się tak zdaje, bo to jednak nie jest ok, każdy u siebie w domu chce się czuć jak u siebie w domu, a nie,ze jakaś obca sikuta lata.... nie obrażaj się o to :-)

Gość helena trojańska a
też myślę że matka mu powiedziała że jestes łatwą dziewczyną,żadna porządna dziewczyna nie nocowałaby u chłopaka w dodatku gdzie są rodzice