Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aga,

złamana noga

Polecane posty

Gość aga,

Mam złamaną nogę. Gips jest do polowy uda. Sama nie dam rady wejść do wanny. Do tej pory pomagała mi w tym mama. Wczoraj dowiedziałam się, że oboje rodzice muszą pilnie dziś wieczorem wyjechać na dwa dni. Na ten czas zostaję z młodszym bratem. Ma do nas, co prawda zaglądać ciotka, ale tylko w ciągu dnia. A co będzie wieczorami? Jak z kąpielą? Mama powiedziała, że nie ma innego wyjścia i brat mi pomoże. Co mam zrobić? Rozbierać się przy bracie czy zostać śmierdzielem? Próbowałam już sama kąpieli, ale nie dam rady. Musi ktoś asekurować mi nogę by gips się nie zamoczył.. Złamanie jest świeże i mnie boli. Tak samo jest w WC. Co prawda tam jakoś sobie radzę, ale przy otwartych drzwiach. Kibelek jest mały i wystaje mi noga.

przeciez mozesz sie myc w tz misce, umywalce, wiaderku. lub w ostatecznosci w ciagu dnia, jak ciotka w domu jest.

Gość majka/
W misce? Ja bym wybrała brata, W końcu to najbliższa rodzina.

Gość trudność kąpieli z gipsem
:O

Gość Bolek Zdun
a czego się wstydzisz ?

Gość aszemputel
a nie możesz się tylko podmyć ? musisz cała włazić do wanny ?

Gość Halina

Moje dziecko złamało nogę w szkole i przechodziło później rehabilitację. Takie zajęcia na prawde bardzo dużo pomagają i szybciej powraca sie do zdrowia. Moge polecić miejsce gdzie chodziliśmy z synem Rehaorthopedica w Krakowie