Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monikaa_01

Jakaś madra rada ?

Polecane posty

Gość Monikaa_01

Witam, chciałabym się spytać czy ktoś może wie czy można zajść w ciąże "bez wytrysku" ? w sensie kochałam się z partnerem w dni płodne, ale On nie kończył we mnie . Zastanawiam się nad tym bo miesiączka mi się spóźnia, a do ginekologa idę dopiero po świętach do tego mam bóle głowy, jest mi słabo i nie dobrze

Gość Monikaa_01
Wypraszam sobie mam 25 lat i chciałam sięgnąć jakieś opinii nie każdy ma wiedzę na niektóre tematy ...

Gość ja polecam
kolejna młoda puszczalska kurwa zamiast trzymać nogi razem, to rozkłada każdemu, a potem zastanawia się czy w ciąży nie jest. Za naukę lepiej się weź

Gość Chcę miec macierzynski
wszystko jest mozliwe ale raczej nie zaciazylass....

Gość cradlee
Zrob test, ja mam mdlosci jak czytam takie tematy. Ale jak na gumki nie masz, to pewnie i na test nie bedziesz miala, albo do apteki za daleko, albo nie mozesz sie wyrwac i kupic....

Gość kooolkaa
masz 25 lat, serio? i zadajesz takie pytania dziewczyno?

Gość gbngh
no i po co sie pieprzylas?

Gość a mnie najbardziej się
podoba, że stosunek przerywany, to dla wielu 100% metoda antykoncepcji :D

Gość aaaaaaaaaaaaaaaddddddddddddddd
z tego co wiem to jest mozliwe ,bo nie tylko w spermie znajdują sie plemniki ,kiedys gin mi tlumaczyl,ze przed wytryskiem u faceta ,penis sie ,,czysci" wydobywa sie taka przeroczysta wydzielina w ktorej znajduje sie jakas tam ilosc plemnikow,poczekaj troche ,zrob test i bedziesz wiedziala czy zaszłaś,czy tez Wam sie jakos udalo.Swoja droga,stosunek przerywany to fatalna forma zabezpieczenia przed ciaza ,ponoc prezerwatywa tez bo znajduja sie w niej jakies mikroskopijne otwory przez ktore mozliwe jest przedostanie sie plemnikow,jesli tak Wam zalezy na sexie bez gumki to moze warto rozwazyc uzywanie jakichs globulek dopochwowych plemnikobójczych