Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karoe

z rana flegma z krwia?

Polecane posty

Gość karoe

Witam. Wstalem z rana, poszedlem sie ogarnac i wypluwajac sline zauwazylem krew w flegmie podejrzewam, ciagnelo mnie na wymioty co jakies 2 minuty i wtedy odrywala mi sie flegma podejrzewam ( zolte z krwia chyba krzepnieta ). Gdy juz opanowałem sie, zaparzylem sobie zioła i pomogło. Teraz czuje bol w okolicach zoladka ( nad pepkiem ). Gdy zjadlem sniadanie tym mocniej ( 1 kanapka ). Dodam ze wczesniej robilem diety na mase, zawsze z rana omlet i smazone piersi z kurczaka. Moze cos z watroba? Dodam ze pierwszy raz mi sei cos takiego przydazylo. Czuje jakbym mial w w gardle krew albo duzo flegmy. Czy musze udac sie do lekarza czy poprostu moze jakis zylaczek peknal i wszystko bedzie ok? Pozdrawiam serddecznie, Mateusz.

Gość też tak miałam...
Wszelkiego rodzaju ziłóka też wskazane.

Gość z tematu grzybiczgo
"Prawdopodobnie mechanizm jest taki: jest śluz cukrowy(złe spalenie węglowodanów) i on może być pożywka dla tego stanu zapalnego. Zła sytuacja grubego i wątroby też jest kojarzona z takim stanem zapalnym to właśnie może nakręcać odkładanie takiego śluzu. Przede wszystkim radziłbym zwiększać spożycie składników anty zapalnych. Pół świata jedzie na kurkumie zmieszanej z pieprzem i papryka do każdego posiłku ale takie duże dawkowanie raczej u nas odpada. Można posiłkować się spożywaniem surowej cebuli i czosnku ale to też nie każdy może konsumować. Dobrym rozwiązaniem jest dawkować kapsułki z małży, ponieważ mają substancje przeciwzapalne i dobre pierwiastki. Można je podawać chyba przy wszystkich dolegliwościach a nawet jako suplement diety. Osobiście nabyłem i podaję w rodzinie jako uzupełnienie: http://sanbern.pl/pl/p/Kapsulki-energetyczne- z-Malzy-Grunlippmuschel-Kapseln/158 Trzeba zacząć żuć do płynnego, można ssać olej, ksylitol i spróbować sposobów, o których piszą zaflegmieni. Od wiosny do jesieni można chodzić po rannej rosie i to też jest dobry sposób, choć powolny, na pobudzenie i oczyszczenie organizmu. "

Gość Bummer
Wszyscy umrzecie. Przykro mi... To wirus ebola

Gość karoe
Witam. Odczowam dosyc silne bole w calym obrebie brzucha. Czasem pojawia sie slina z krwia, z rana jest jej wiecej. Mialem lekka biegunke o kolorze zoltym

Gość Weronika z m
czy to nie jest przypadkiem rak płuc bo objawy są podobne krew w ślinie

Gość do karoe
Witaj. Twoja dieta jest całkowicie do zmiany. Podam Ci link to bardzo ciekawego tematu tam udziela się mądry człowiek Bogusław 58 myślę że on będzie w stanie dobrze Cię pokierować jak opiszesz mu swoje dolegliwości i kieruuj pytanie od razu do niego. http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=1974873&start=30480 Życzę zażegania tych dolegliwości i pozdrawiam.

Gość karoe
Witam. W ciałach ketonowych znajduje sie: 15 mmol/l. Bylem dzisiaj na wynikach bo boli mnie brzuch w okolicach watroby. Prosze o pomoc.

Gość karoe
Dodam ze po wypiciu wody jest goraco w miejscu woreczka zolciowego i piecze. Co to moze byc :(?