Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beznadziejna jestem e

Mieszkam w mieście bez perspektyw. Co mnie czeka ? Nic...

Polecane posty

Mieszkam w tzw Polsce B, w malutkim miasteczku a wlasciwie b.duzej wsi. Do najblizszego duzego miasta mam ok 100km. Pracy nie mam, skonczyłam w tym duzym miescie zaocznie zarządzanie. Pracowałam troche w sklepie odziezowym i na produkcji. Dojazdy mnie wykanczaly. Nie mam znajomych, kolezanki powychodziły za mąz i siedzą w domu z dziećmi, czasami pogadamy o glupotach , obgadujemy ludzi, slucham ich narzekań...pracy tez tu nie ma.. W gminie stare baby trzeba miec znajomosci, w banku, na poczcie to samo. Nie chce mi sie zyc eh zwlaszcza tutaj. Co mnie czeka? Nędzne zycie z gromadką dzieci? Nic tylko sie powiesić :( Boje sie wyjechac, brak mi odwagi :(

Gość zazakrętem
Wyjechać to nie problem, gorzej już ze znalezieniem pracy. Jednak pamiętaj, że do odważnych świat należy.

Gość ktoś z forum..
znam ten ból tez jestem z polski b

Gość tarnowianka :(
tarnów ,małopolskie niby nie małe miasto a perspektyw 0

Gość inwidum kafeteryjne
ja co prawda pracuje ,ale podaje swoje miasto jako zagłębie bezrobocia - PRZEMYŚL

inwidum - co mam przemyśleć ??

Gość ktoś z forum..
tak wszędzie jest w tej Polsce:( przykro ze młodzi nie mają perspektyw i jak tu założyc rodzinę??

Gość zazakrętem
Nawet jak znajdziesz w Polsce pracę, to za marne grosze, które ledwo na opłaty wystarczą. Ja chwilowo siedzę bez pracy i powiem szczerze, że nie chce mi się jej szukać, bo co z tego, że pracujesz, jak nic z tego nie masz.

Gość i you readyyyy
w łodzi , wielkie miasto ,a pracy jak na lekarstwo

Gość ktoś z forum..
Miasto Przemyśl:) Ja z lubelskiego też mam pracę, mam gdzie mieszkac ale w pracy same klany rodzinne,

Gość ja że tę
myślicie sobie że taki kraków to np ,to czeka na was z praca ? gówno , skończyłam rok temu administracje i nie mam pracy nawet na kasie !!!!!!

ktoś z forum - ale ja mieszkam w mieście tylko malutkim ,mam przemyśleć wyjazd do białegostoku ? ( bo blisko)

Gość poziomkaaa...
rzeczywistosc prowincji

Gość ja pierdzieleeee
w całej Polsze podobne dziadostwo

Gość skonczcie kierunki,kursy
które sa potrzebne w danym regionie ale i gdzie indziej pielegniarki(3letni licencjat) opiekun ludzi starszych fryzjerki kosmetyczki asystentki stomatologiczne technik optyk technik radiolog higienistka stomatologiczna wszystko to szkoły 2letnie bądź nawet roczne

Gość ja wyjechalam
co prawda mialo byc na sezon, ale zostalam. tez jestem z niewielkiego miasta, nawet nie wiem, jak tam teraz z praca tak na powaznie (woj. lodzkie), ale za dobrze nie jest. a moja mama caly czas liczy na to, ze ja wroce do Polski i to jeszcze do rodzinnego domu :o nie mowie jej tego wprost, bo nie chce jej sprawiac przykrosci, ale.. nigdy w zyciu :o :o bo chyba wlasnie tylko po to, zeby sie powiesic :o smutne to..

Gość ciesz sie, ze dla niego
jestem z przemyśla i uważam, że to super mioasto. Praca jest, klimat super i w ogole choć miast nie lubie, to Przemtsl jest super

Gość ktoś z forum..
ludzie w moim regionie zarabiają 1000 zł na miesiąc jak z tego wyżyc?

Gość ja wyjechalam
moja mama, choc juz na emeryturze, dorabia, no bo ile ma tej emerytury.. pracuje po 10-12h dziennie (tylko niedziele wolne) za... 700 zl :o :o :o

Gość inwidum kafeteryjne
ja pierniczę już się nie dziwię że autorka pracy nie ma , jak nadal nie wie o co chodzi z tym przemyślem. Do koleżanki z przemyśla - też lubię swoje miasto ,ale nie czaruj że z pracą super !!!!

Gość ktoś z forum..
ja mieszkałem w dużym mieście i wróciłem ale ma to swoje plusy i minusy