Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fghfghgf

Czemu dzisiaj ludzie są tacy puści, bezinteresowni, zlewczy i w ogóle ?

Polecane posty

Gość fghfghgf

Przykład moich znajomych, olewają wszystko mają w dupie czy ktoś cierpi czy nie. Przykład z życia wzięty, zagaduję do jakiejś laski to ona od razu pisze wulgarnie do mnie mimo że mnie nie zna jeszcze nawet, wszystkie sobie myślą że są najlepsze najważniejsze najcudowniejsze i że świat należy tylko dla nich. Większość ludzi jest zwyczajnie prosta, nie mają pasji, zainteresowań wolny czas spędzają na siedzeniu przed kompem albo piciu browarów oglądając tv albo grając w gry komputerowe. Ja np pracuję, mam pasję, zainteresowania jestem uczciwym facetem a trafiam zawsze na beznadziejnych ludzi. Dlaczego tak się dzieje ? Co się w ogóle dzisiaj z ludźmi dzieje. Czy jak piszę do jakiejś dziewczyny w necie albo zagaduję na imprezie to od razu chcę ją zaruchać, zgwałcić albo zrobić coś złego ? Czemu większość dziewczyn traktuje faceta z który jako potencjalnego debila ?

Gość ludzie zawsze tacy
i tak sobie żyli,tylko żyli szarym życiem i się nad tym zastanawiali

Gość jestem fanką nadzi
zagaduję do jakiejś laski to ona od razu pisze wulgarnie do mnie mimo że mnie nie zna jeszcze nawet a nie wpadłeś na to panie inteligentny ze nie kazda kobieta lubi być zaczepiana przez nieznajomych?

Gość ludzie zawsze tacy
i umierali też o wiele wcześniej niż teraz,zanim się tym wszystkim znudzili

Gość a ja się pytam dlaczego ludzie
są tacy upierrrdliwi i wymagają od innych zainteresowania? ja nade wszystko uwielbiam święty spokój i nienawidzę jak ktoś mi truje, nie czuję potrzeby poznawania nowych ludzi ani pogłębiania kontaktów ze zwykłymi znajomymi, wystarcza mi rodzina i najbliższa przyjaciółka. dlaczego inni są tacy puści że nie potrafią tego zrozumieć i mnie męczą i wpierrdalają się w moją przestrzeń?

Gość grdsg
bezinteresowność to akurat dobra cecha baranie :D idź do szkoły sie doucz

Gość fghfghgf
Bo wbrew temu są też ludzie którzy szukają bliższych kontaktów, związków i tak dalej więc to takie trudne do zrozumienia ? Ale spoko dzisiaj 90% dziewczyn nie ma zainteresowań, pasji, nie mają nic do zaoferowania prócz swojej pustek nadętej buźki.

Gość grdsg
Idź do słownika i sprawdź znaczenie słowa "bezinteresowność" ,chłopie

Gość gość
Masakra wy o p*****lach a czlowiek pada zvwycienczenia jestem tak strasznie zmeczona a nie mam lokum gdzie nocowac.noclegownie z pijakami nie dziekuje do tego wora nikt mnie nie wrzuci.mam umiar we wszystkim.moglabyn wstac I pojsc przed siebie tylko tak sie sklada ze odkad zrobili autostrady osoba piesza nie moze .tzn.moze tylko wiadpmo ze policja odrazu zatrzyma wlepi kare I na tym koniec.przez wioski ktoredy nawet pobocza nie ma I tez mandat wlepia.Ludziochy beznadziejne!!!nie moglibyscie wyginac w jakiejs zarazie kayaklizmie powodziach trzesieniach itp.cholernie przeszkadzacie!!!!

Gość innyswiat
To jest poważna sprawa że ludzie ewoluują i w procesie doboru naturalnego puści,bezwartościpwi i ograniczeni ludzie,dno moralne zaprogramowany jak roboty,bez wyobraźni bez głębszych uczuć-empatii,samoświadomości...wypierają z populacji te nieliczne wyjątki,będące odcieniami i odludkami. Jaką przyszłość czeka ludzkość? NADORGANIZM gdzie znikną całkowicie myślący swoim własnym rozumem,niezależni ludzie...a pozostaną tylko ludzie wszyscy tacy sami niewolnicy systemu i własnego ograniczonego rozumu :(

Gość innyswiat
"będące odmieńcami"miało być... czy wie ktoś kto wymyślił automatyczne zmienianie tekstu i poprawianie w telefonie...jak to wyłączyć? to jest przykład nawet telefony robią tak by systematycznie myślących ludziom służyły